Corona Maatregelen

Beste deelnemers van Tantric Moments (op de vrijdagavond),

De Corona-maatregelen zijn vanaf 6 november aangescherpt, dit resulteert ook in beperkende maatregelen voor Tantric Moments. Binnen EdanZ gelden daarnaast een aantal richtlijnen waarvan wij jullie op de hoogte willen brengen.
Wij als team zijn sinds eind Oktober in overleg over of wij voelen dat het verantwoord is om door te gaan met de Tantric Moments met de huidige cijfers, en zo ja, hoe dan.

Enerzijds weten we dat we een relatief groot aantal bewust ongevaccineerde bezoekers faciliteren, (waarvan bovendien een groot percentage 50+ op de vrijdagavond) en we weten dat het houden van 1,5m afstand niet altijd realistisch is, ondanks het beperkte aantal deelnemers aan de avonden. Dit maakt dat wij voelen dat wij, naast de maatregelen die de overheid stelt, nog een aantal andere richtlijnen willen hanteren.

Het tonen van een QR-code wordt verplicht.

  • Indien je niet gevaccineerd bent, kun je gratis op verschillende locaties in de stad een sneltest laten uitvoeren die je een QR-code geeft (MAAK EEN AFSPRAAK, kies 7, evenement).
  • We zijn nog in overleg over het finetunen hiervan, met evt. (aanvullende) thuistesten. Feedback is welkom bij Wanda (info@tantricmoments.nl)/ 0502340111 (dit nummer heeft What’sapp)

LET OP: Ook als je gevaccineerd bent, kun je het virus (over)dragen. Omdat we een relatief hoog aantal niet-gevaccineerden faciliteren, willen we vragen hier extra rekening mee te houden. Niet gevaccineerden: houdt er rekening mee dat je je op eigen risico begeeft in een relatief risicovol evenement, en dat je zelf verantwoordelijkheid draagt voor jouw eigen grenzen en risico’s.

Daarnaast gelden de volgende maatregelen:

  • Blijf thuis met verkoudheidsklachten, zonder een negatieve medische Corna-test.
  • De centrale ruimte wordt alleen nog gebruikt als doorloopruimte. Verzoek is om bij aankomst direct door te lopen naar de zaal.
  • Neem een (herkenbaar) kussensloop mee om om jouw kussentje te doen.
  • Neem een waterfles mee als je het prettig vind om water te drinken, en een thermosfles met jouw favoriete thee als jij het fijn vindt om thee te drinken.
  • Voorafgaand, in de pauze en achteraf openen wij de deur van de zaal, wees extra bewust met besmettingsrisico bij het gebruik van de toiletten.
  • Wij verzoeken om gedurende de avond zoveel mogelijk met 1 partner te werken. Misschien wil je voorafgaand aan de workshop afstemmen met wie je dit wilt doen.
  • Het aantal deelnemers blijft beperkt. Koop een ticket via de link in het event voorafgaand aan jouw deelname.
  • Bij een constatering van een coronabesmetting binnen 5 dagen na jouw bezoek aan Tantric Moments, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Samengevat; neem mee:
QR-code, kussensloop, water of thee

Het spijt ons dat we voor deze beperkingen gekozen hebben, maar we zijn verheugd om met een goed en verantwoordelijk gevoel op deze manier Tantric Moments te blijven faciliteren.
Daarnaast hopen we in de komende weken deze richtlijnen zo te finetunen dat we zoveel mogelijk mensen een prettig, veilig, en welkom gevoel kunnen geven.

Warme groet,
Wanda, Hedy en Albert

A moment to look inwards, feel, relax, listen & connect