spelregels

Omdat we een veilige plek willen creëren waar een ieder zich vrij voelt zich zoveel mogelijk te openen, hebben we de volgende spelregels opgesteld:

  • Je bent in een gezonde en stabiele mentale toestand en kan verantwoordelijkheid voor jezelf nemen.
  • Alles wat door andere mensen wordt gedeeld of ervaren, verdient respect. Wees discreet en praat niet over anderen buiten de sessie. Over je eigen ervaringen en de aangeboden structuren kun je wel met anderen delen.
  • Respecteer je eigen grenzen en gevoelens.
  • Respecteer de grenzen van de andere mensen.
  • Je bent voor jezelf verantwoordelijk. Ga dus niet over je grenzen om anderen tegemoet te komen in hun verlangens. Je kunt uit een oefening stappen of met een andere partner werken (bijvoorbeeld een assistent), als je merkt dat je een bepaalde oefening niet met de partner wilt doen waar je op dat moment mee samenwerkt. Je kunt ook een alternatief voorstellen dat wel goed voor je voelt. Je kunt op elk moment ‘nee’ of ‘stop’ zeggen, of besluiten om uit de oefening te stappen, zelfs als je niet zeker weet hoe je jouw beslissing moet motiveren. Als je het niet zeker weet, geef jezelf dan wat ruimte om te onderzoeken wat er van binnen gebeurt of maak het bespreekbaar met je partner of één van de assistenten.
  • Probeer nieuwsgierig en open te zijn, ook als je een pijnlijke of moeilijke ervaring hebt, of als je weerstand voelt. Vaak geven deze ervaringen de meest interessante en transformerende inzichten over jezelf.
  • Alle oefeningen worden gekleed gedaan, ook mannen houden hun bovenkleding aan.
  • Als seks of daten je bedoeling is om mee te doen aan de avond, dan is dit de verkeerde setting. Wij vragen je om niet met dit voornemen te komen.
  • Als een oefening seksuele energie voor jou opwekt, en je hierin mee wilt gaan. Let dan op als je met een partner werkt die je niet goed kent, deel je gevoelens met deze partner en check of het wederzijds en/of welkom is. Je kunt ook ontspannen met de gevoelens, ervan genieten en ze niet naar buiten projecteren.
  • Verlaat de sessie niet zonder de facilitator of één van de assistenten te informeren. Je bent vrij om op elk moment te vertrekken. Voor mijn veiligheid, maar ook die van de groep is het belangrijk om te weten dat je op een goede manier vertrekt

Als je het niet eens kunt worden met bovenstaande richtlijnen, annuleer dan je deelname of neem contact met mij op.
Als je het eens bent, voel je dan welkom om mee te doen!

Winkelwagen
Scroll naar boven