Betalen met strippenkaart

Als je een strippenkaart gekocht hebt, dan krijg je krediet ‘points’ in je account. Met deze ‘points’ kun je vervolgens je deelname betalen.

Bij het betreffende evenement kies je onder Tickets dan ‘Ticket – Regular’, voor €17,50, en vervolgens klik je op de knop Tickets bestellen, daarna kies je ‘view cart’, en daarna de knop ‘Doorgaan naar afrekenen‘.

In de afrekenpagina vul je jouw gegevens in en bij betaalmethoden kies je vervolgens voor ‘Betaal met mijn strippenkaart‘.

Nadat je het vinkje bij Algemene Voorwaarden aangeklikt hebt, kun je vervolgens op de knop: ‘Bestelling plaatsen en betalen’, klikken, en daarna ontvang je een bevestigingsmail.

Mocht er in dit proces iets mis gaan, neem dan contact met ons op (zie onder)

Als je een fysieke strippenkaart hebt, dan moet je eerst een account aanmaken via mijn-accountpagina, vervolgens mail je naar info@tantricmoments.nl, en vraag je om jouw fysieke tegoed op jouw account te plaatsen.

Als je via de webshop een strippenkaart aankoopt zonder dat je eerst een account aanmaakt, of ingelogd bent, dan wordt het tegoed niet bijgeschreven op je account. Neem in dat geval ook even contact op met Tantric Moments.

Bij complicaties:
info@tantricmoments.nl of 050.2340030.

Winkelwagen
Scroll naar boven