De vrijdagavond workshops van Tantric Moments zijn een perfecte gelegenheid om te oefenen en te experimenteren met jouw kwaliteiten om een ​​groep te begeleiden. De bezoekers van ‘Tantric Moments’ zijn over het algemeen heel open, vriendelijk en gemakkelijk om mee te werken. Hun verlangen is om op ervarings-gerichte wijze dieper te ervaren in zichzelf. Als je meer ervaring hebt met het begeleiden van groepen of is dit zelfs je werk, is ‘Tantric Moments’ een prachtige plek om het beste en meest plezierige visitekaartje achter te laten voor het werk dat jij doet.

Je hoeft geen tantrische achtergrond te hebben, om een Tantric Moment te begeleiden. Eigenlijk passen alle methodes van meditatie, lichaamswerk, interactie en communicatiemethoden binnen het veld van tantra.

Wil je een avond verzorgen, dan vragen we dat je minstens één keer aanwezig bent voordat je de groep leidt. Zo kun je een indruk krijgen van de (admo)sfeer. Een andere optie is een persoonlijk gesprek om te kijken of jouw aanpak bij die van ons past. Ik (Wanda) kan ook een keer mee komen doen aan een workshop die je verzorgd, om op die manier kennis te maken.

Als je geïnteresseerd bent, of iemand wilt introduceren om een ​​avond te begeleiden, neem dan contact met mij op: info@tantricmoments.nl (Wanda).