Being Orgasmic – Sandra Pijl

Date/time
Date(s) - 07/02/2015
14:30 - 16:30

Location
Happy Yoga

Categories


Being Orgasmic workshop… wat is dat?
Een introductie in dieper genieten en ontspanning in je leven brengen en hoe Orgasmic Meditation daar een rol in kan spelen.

Orgastisch zijn…..
…..is onze natuurlijke staat. Zo simpel is het eigenlijk.
We zijn zeer gevoelige wezens die heel veel zindering kunnen ervaren, door het leven zelf. Door onze zintuigen, onze openheid, onze lichamen, onze vibratie met wie we zijn, onze verlangens om het leven diep te ervaren, ons verlangen om in onze seksualiteit diep geraakt te kunnen worden en ons vermogen om dat ook zo te kúnnen ervaren.

Orgastisch is fantastisch
Het kleine diep binnen laten komen. Opgaan in het grote. Ontspanning en overgave. Je meer mens en meer vrouw voelen.

Vrouwen zijn er op gemaakt om orgastisch te leven. Zij zijn dragers van het leven, van levendigheid, van levenslust. Het vrouwelijk deel in de mens heeft het nodig om in te tappen op onze orgastische bron. Om ons meer te openen in deze westerse wereld waar veelal alle authentieke levenslust wel wordt bewonderd, maar niet ondersteund. Vreemd he? Daar komen angsten en schaamte, schuld en beschuldigen meestal meteen om de hoek kijken.
Maar je wilt je toch gewoonweg fantastisch voelen?
Welnu, orgastisch zijn ís fantastisch, en vice versa.

Vrouwen en orgastisch leven
Daarom gaan we een middag met vrouwen dieper in op onze orgastische mogelijkheid van zijn.
Daarbij gaan we ook dieper in op een bijzonder mooie meditatie die voor ogen heeft je in ontspanning en overgave te brengen, dat wat de basis is voor je orgastische staat. Orgasmic Meditation.

Niet dat dit niet voor mannen geldt, sterker, zij hebben er ook zeer grote baat bij. En wanneer de mannen hun open en orgastische staat meer belichamen, zal dat ook effect hebben op de vrouwen.

We hebben voor deze middag gekozen om ons samen met alleen vrouwen kort maar krachtig te verdiepen in onze vrouwelijke lichamen en staten van verrukking, en wat je tegenhoudt om die te kunnen ervaren.

Orgasmic Meditation,
kortweg OM genoemd, is een prachtige, voedende meditatie die je samen met een ander persoon tot een diepere laag van jezelf en die verrukking brengt.
Het is een 12-stappen methode, een ‘wellness’ vorm, zoals ook Yoga en Pilates.
Het is gecreëerd om mensen meer verbinding, vitaliteit, pleasure en betekenis te brengen in alle aspecten van hun leven.

Mensen doen graag aan OM’ing om die verbondenheid, flow, vitaliteit en meer van alles te ervaren. De methode is simpel, precies en herhaalbaar, gefocused op een deel van de clitoris, een centrum van vrouwelijke power en pleasure.
Iedere OM volgt precies dezelfde stappen, zodat je kunt stoppen met denken en in plaats daarvan het gevoel kan volgen en verdiepen, luisterend naar je lichaam en een aanwezigheid, presence, hebben in het geheel.

Inge van Nimwegen en Sandra Pijl zullen deze middag met je op verkenning gaan en we gaan via Skype kennis maken met een trainster van de OM methode. Zij neemt je mee in de wondere wereld van Orgasmic Meditation en wat het haar en tienduizenden mensen inmiddels heeft gebracht.

AANMELDEN OF VRAGEN:
Mail naar: mail@sandrapijl.nl met in onderwerp Being Orgasmic

KOSTEN:
€ 10,-

OM?
Meer zien over OM kan hier:
http://onetaste.us/

Hoe het is ontstaan ….
…. zie je in dit filmpje van oprichtster en spreekster Nicole Daedone.
Intussen is deze methode ook een onderdeel in het Deepak Chopra Instituut en wereldwijd bekend. Nederland is nu aan de beurt en wij zijn blij en trots dat we kennis kunnen laten maken met de methode.
https://www.youtube.com/watch?v=s9QVq0EM6g4

Winkelwagen
Scroll naar boven