Centrum voor Tantra – in Groningen

Date/time
Date(s) - 07/06/2015
13:30 - 17:30

Location
Happy Yoga

Categories


TASTE OF TANTRA – IN GRONINGEN
van het centrum voor Tantra (Amsterdam)

Tantra nodigt je uit om jezelf en de wereld diep en waarachtig te ervaren en te omhelzen. ‘Ja’ te zeggen tegen alles wat je tegenkomt, zonder oordeel. Vreugde, verlangen, liefde en verdriet zijn net zo welkom als woede en weerstand. Dit zijn allemaal mooie woorden, maar we begrijpen heel goed dat je – als je nog nooit een groep bij ons hebt gedaan – geen idee hebt wat Tantra voor je kan betekenen.

Daarom geven we een paar keer per jaar een ‘Taste of Tantra’: een middag of avond waarin je kan proeven aan ons werk en kennis kan maken met een aantal trainers. Normaliter vinden die plaats in onze eigen ruimte in Amsterdam. Maar omdat we heel goed begrijpen dat je voor een middagje Amsterdam best ver moet reizen wanneer je in Groningen woont, komen wij met veel plezier een keertje naar Groningen.

Deze middag levert meteen een interessante spanning op: Tantra is gebaat bij veel tijd, om te ontvouwen en te ontluiken. Je kunt je voorstellen dat we niet de hele reikwijdte van Tantra op één middag kunnen behandelen. Maar we proberen het toch, ondanks de beperkte tijd. We willen je graag een zo helder mogelijk beeld geven van onze benadering en expertise, mocht je een week van je tijd willen vrij maken voor een introductiegroep.

Praktische informatie
Het programma is van 13:30 tot 17:30.
Je bent welkom voor een kop thee vanaf 13:00.
De middag wordt begeleidt door Jeroen Biegstraaten en Marije Oostindie
PRIJS: €28,-
LOCATIE: Happy Yoga, Oosterhamriklaan 261A, 9715 SM Groningen.
Meenemen: er zijn een beperkt aantal meditatiekussens. Als je er één hebt, neem ‘m dan mee. Een waterflesje en losse kleding zijn ook heel fijn om bij je te hebben.

Omdat er beperkt plek is, is deze middag in principe voor nieuw-geïnteresseerden in ons werk die nog geen (introductie) groep bij ons hebben gevolgd. Ben je wel bekend met ons, maar je zou toch graag mee willen doen, laat ons dan even weten en we zetten je op een wachtlijst. Je ontvangt tijdig bericht als er nog plek is.

NB: Je kan je ook prima aanmelden voor een introductieweek zonder ooit een Taste te hebben gevolgd.

Winkelwagen
Scroll naar boven