Tantric Moments Weekend voor stellen – Hanneke & Bart-Jan

Date/time
Date(s) - 30/09/2016 - 02/10/2016
19:30 - 18:00

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Dit volledige weekend, zullen we de aanwezigheid van onze partners gebruiken om dieper af te dalen in onszelf. Zo zullen we ervaren, leren en verkennen in wat er speelt in de relatie met onszelf én de ander.
 
We zullen tijdens dit weekend krachtige partner-meditaties uit verschillende vormen van tantra gebruiken om dit onderzoek aan te gaan. Thema’s zullen gaan over de dynamiek tussen geven en ontvangen, bij jezelf blijven in relatie met de ander en de dynamiek van de vrouwelijke en mannelijke aspecten in beide partners. Natuurlijk speelt in dit alles de dynamiek van de partner-relatie die je nu hebt een belangrijke rol. In veel van de oefeningen zal je afdalen in een meditatief veld, waarbij het contact met je partner je helpt om in aanwezigheid te kunnen zijn en blijven. Hierin kunnen beiden onderzoeken wat er binnen dit veld plaatsvindt. Zo kun je inzicht krijgen in de vele coping-strategieën die ons in ons leven en met name in onze intieme relaties beschermen tegen pijn en teleurstelling. Deze strategieën dekken niet alleen onze kwetsbaarheid en gevoelligheid af maar ook onze kracht en vitale (levens) energie, die ons ruimte geeft om in dieper contact te komen met onszelf en onze partners.
 
– In dit weekend zal naaktheid binnen bepaalde partner-oefeningen passend zijn, waarbij je altijd de ruimte hebt om te voelen wat voor jou klopt. Sommige oefeningen zullen intiem zijn, zoenen met je partner is prima. Echter, tijdens dit weekend worden binnen de groeps-setting geen seksuele handelingen verricht. Natuurlijk mag je de oefeningen mee naar huis nemen, ze zijn mooi en krachtig om te integreren in je slaapkamer. –
 
Dit weekend wordt begeleid door Hanneke en Bart-Jan. Zij zijn enthousiaste jonge teachers, met een zelf-reflecterende en nieuwsgierige aanpak, die goed past bij de stijl van tantric moments. Deze stijl wordt ook wel ‘zijns-georiënteerde-tantra’ genoemd. Accepteren van wat er in het moment aanwezig is, met een aanwezige, nieuwsgierige en niet veroordelende houding.
 
Wij zien er naaruit!
– Hanneke & Bart-Jan –
 
HANNEKE (1980) (www.tuinvanhethart.nl): Ik heb een grote passie voor zelfonderzoek en persoonlijke groei. Afgelopen 7 jaar heb ik intensief opleidingen en workshops gevolgd met name in intuïtieve ontwikkeling en tantra. Voor mij viel alles wat ik had geleerd samen toen ik met tantra in aanraking kwam. Tantra heeft me geleerd om heel (h)eerlijk te zijn naar mezelf en naar anderen.
 
BART-JAN (1973) (www.nimata.nl): Vanuit een behoefte om het intuïtieve aspect meer in mijn massages te brengen, ging ik 5 jaar geleden naar m’n eerste tantra-weekend. Sindsdien heeft de fascinatie voor lichaamswerk, meditaties in contact en energiewerk me niet meer losgelaten. Tantra heeft me veel fysieke, mentale en energetische vrijheid gebracht en het besef van de absurdistische geweldigheid van het bestaan,
 
INTRODUCTIE
Op vrijdagavond 19:30-22:30 vind de introductie van dit weekend plaats. Dit is zowel de start van het weekend voor stellen als een normale ‘tantric moments’, waarbij iedereen mag deelnemen.
 
PRAKTISCH
Je schrijft je in als een koppel of gelegenheidskoppel.
(Als je geen partner hebt, maar graag mee wilt doen, neem dan ook contact met ons op, misschien kunnen we je koppelen).
GEDURENDE DE NACHT We kunnen slapen in de zaal op de beschikbare matten. Neem een kussen, hoeslaken en een deken mee. Als je wilt kun je ook gewoon thuis slapen of logeren bij één van de andere deelnemers.
ETEN Alles vegetarisch. – Iedere deelnemer zal gedurende het weekend zorg dragen voor één gerecht. Basis ingrediënten voor ontbijt en lunch zijn inclusief
PRIJS €100,- (€80,- laag inkomen)
 
INSCHRIJVEN & VRAGEN
hanneke@tantricmoments.nl / 0616423874 (Hanneke)
We hanteren een maximum van 18 deelnemers. De vorige keer was het een maand van te voren volgeboekt, wees dus op tijd!
Winkelwagen
Scroll naar boven