De Dao van de vrouw – kennismaking met het Yoni ei

Date/time
Date(s) - 25/01/2020
10:00 - 17:00

Location
Happy Yoga

Categories


Dirkje Veltman is dit weekend te gast in Groningen, met een dag vol liefde voor jezelf! Deze dag is bedoeld voor vrouwen die bekend (willen) zijn met het yoni ei. En beseffen hoe lavend het is om in zachtheid elkaar te ontmoeten.
Kom kennis maken met het werk van Dirkje Veltman én het Yoni Ei!
 
— * —
 
Op zaterdag 25 januari ben je van harte uitgenodigd deel te nemen in een dag over eigenliefde. In een intieme vrouwenkring krijg je oefeningen aangereikt waarmee je jezelf voedt, verzorgt en heelt. Dirkje Veltman biedt met haar ervaring een veilige en omhullende bedding, haar kennis is grotendeels gebaseerd op het taoïsme.
Heb je zin om diep te duiken in jou vrouwelijkheid?
Te verzachten en je daarmee op te laden? Een instrument leren gebruiken wat door eeuwen heen voor vrouwen genezing en vitaliteit bevordert heeft?
 
Op het programma staat het beter doorbloeden en het ontspannen in de bindweefsels en gevoelens van het bekken. In de ochtend zullen we onszelf en hetgeen dat in ons wil stromen welkom heten. Met compassie in jezelf aanwezig zijn in respectvolle verbinding met de andere vrouwen. In de middag zullen we met een eitje van jade, rozenkwarts of een andere kristalsoort, de verbinding tussen hart, baarmoeder / bekken / seksualiteit en sensualiteit versterken.
Wij zien uit naar een super mooie dag!
— Dirkje & Wanda —
PRAKTISCH
zaterdag 25 januari 2020 van 10:00 – 17:00 uur
KOSTEN €97,-
De workshop is exclusief eitje & exclusief lunch.
Als je al een eitje hebt, dan neem je die mee, voor vrouwen die nog geen eitje hebben, is er de mogelijkheid om eentje te kopen.
Prijzen liggen tussen €16,- en €55,-
Als het bedrag van de workshop echt een groot probleem voor je is, en je wel heel graag mee wilt doen, neem dan even contact met ons op.
AANMELDEN: info@tantricmoments.nl 0615524911 (Wanda)
We werken in een groep van minimaal 6 en maximaal 20 vrouwen.
MENSTRUEREND OF ZWANGER?
Voor menstruerende vrouwen, én voor zwangere vrouwen zullen er speciale oefeningen en aanreikingen zijn, daarnaast maken zij het rijke veld van de vrouw nog completer met hun aanwezigheid.
Dus wees welkom!
MEER?
Op vrijdagavond verzorgt Dirkje voor tantric moments een avond voor mannen en vrouwen waarin we in gesprek gaan met de seksuele organen.
Winkelwagen
Scroll naar boven