EdanZ open Week – Taste of Tantric Moments – Wanda

Date/time
Date(s) - 08/09/2023
20:30 - 21:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Tijdens dit uur kun je op een heel laagdrempelige manier kennis maken met Tantric Moments.
We doen een aantal eenvoudige oefeningen die een indruk geven van de sfeer en het onderzoek dat we samen doen.

In Tantric Moments onderzoeken we samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen helpen, d.m.v. reflectie, om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar jij jezelf misschien minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen en elkaars ervaring, maakt vaak heling mogelijk.

Deze Westerse vorm van tantra die wij beoefenen wordt ook wel zijnsgeoriënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is veilig en toegankelijk. We blijven gekleed en de focus is niet seksueel. We brengen onze aandacht naar het bewustzijn op en de vitaliteit van onze eigen ervaring.

Daar waar Tantra in veel stromingen lijkt te gaan over de (seksuele) dynamiek en interactie tussen verschillende sekse, gaat Tantric moments voor ons veel meer over het verenigen van tegenovergestelde (polaire) aspecten in jezelf. De interactie met de ander zetten we in als spiegel om daarin inzicht te geven.

Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig. Vind je het spannend om met verschillende mensen te werken, dan kun je iemand meebrengen waarmee je je veilig en prettig voelt. Deze partner hoeft niet jouw liefdespartner te zijn en seksuele oriëntatie maakt meestal niet uit. Belangrijk is dat jullie de intentie hebben om elkaar, liefdevol te ondersteunen en beter te leren kennen.

Wij zien uit naar een bijzonder moment met jou,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdags 19:30-22:30 – Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.

TICKETS
Meld je aan voor deze introductie via verhuur@edanz.nl

VRAGEN of meer INFORMATIE (Wanda)
info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)
Facebook Pagina

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Winkelwagen
Scroll naar boven