Hart & Seks – yoni ei & yoni yoga – voor Vrouwen

Date/time
Date(s) - 10/09/2016
11:00 - 22:00

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Van een flink aantal vrouwen ontvang ik interesse & nieuwsgierigheid rondom het yoni-ei. 🙂 Hierbij een uitnodiging voor vrouwen die hierin meer willen ervaren en exploreren. Gedurende de dag zullen we in een veilige setting onderzoeken hoe we in relatie staan met ons lijf, ons hart en ons seksuele centrum, door oefeningen, door te delen, maar ook door te ervaren en te werken met het yoni-ei.
 
– Deze dag zal de basis vormen om te kunnen deelnemen aan de wekelijkse yoni-yoga lessen, welke van start gaan op dinsdag 13 september; 19:30-21:30. (Blok van 8x tot 1 november) –
Het gebruik van een yoni-ei komt uit de holistische Chinese gezondheidsleer, waar vitaliteit rondom je seksuele centrum wordt gezien als de voedingsbron voor je algehele vitaliteit en gezondheid in lichaam, geest en gevoel. Tijdens mijn Tao Tantric Healing Arts opleiding in Thailand is er erg veel gewerkt en geleerd rondom het yoni-ei. Wat me ontzettend raakte is de liefdevolle manier waarop er contact gemaakt wordt met het hart en het ei, gevolgd door allerlei oefeningen om het lichaam gereed te maken om het ei te ontvangen, zoals ons lichaam liefdevol masseren (o.a. met ons ei :-)). Dit is wat ik meeneem voor het thema en in de begeleiding van deze dag. Hoe zijn ons hart en onze seksualiteit met elkaar verbonden, en wat staat onszelf daarin in de weg.
Daarnaast zullen we aandacht besteden om respectvol met jezelf om te gaan, en het belang ervaren om écht bewuste intenties te zetten voordat je ‘aan het werk gaat’. Thuiskomen in je vrouwenlijke essentie, niet doen, maar ervaren! Zo wordt een sessie met je yoni-ei een persoonlijk ritueel en een cadeautje aan jezelf.
We zullen zorgen voor een veilige ingebedde sfeer, waarin de ruimte is om naar jezelf en jouw lijf te luisteren.
Liefs,
Wanda
PRAKTISCH
PRIJS: €45,- (€35,- voor laag inkomen) contant meenemen.
Eitjes kun je gedurende de dag kopen.
Als je vast wilt kijken: www.yoniyoga.nl
LUNCH DINER: Pot-luck (neem wat lekkers mee)
INSCHRIJVEN: Omdat er ruimte is voor maximaal 18 vrouwen (VOL=VOL), is het belangrijk dat je je opgeeft van te voren. Stuur daarvoor een mailtje naar mij (met je telefoonnumer): info@yoniyoga.nl.
MENSTRUATIE
Het mogelijk dat jij je periode hebt tijdens deze workshopdag. Dat is verder geen probleem, veel van de oefeningen kun je zonder eitje doen (fantaseren dat je een eitje in hebt) ik zal je begeleiden om bepaalde oefeningen aan te passen als je menstrueert. Daarnaast doen we er veel dingen omheen.
MEENEMEN
– Yoni-ei, met gaatje (ik zal tijdens de dag ook eieren verkopen)
– (Muntvrij flos)draad (ik zal ook meenemen)
– Notitieboekje
– Een sarong (om jezelf mee te bedekken en om te slaan)
– Handdoek of een dikkere sarong om op te liggen
– Gerecht voor de potluck: Lunch/ Diner
– Waterflesje
Winkelwagen
Scroll naar boven