(H)eerlijk weekend authentiek stromen – door Hans van der Vlis

Date/time
Date(s) - 18/03/2016 - 20/03/2016
19:30 - 18:00

Location
Sint Annen

Categories


– this weekend will have English spoken option –

EEN HEEL WEEKEND LANG
– Authentiek mogen zijn, mogen stromen
– Je laten inspireren door jezelf en elkaar
– Je bloot mogen geven
– Heerlijk eten, (h)eerlijke mensen op een heerlijke plek met sauna

Hoe heerlijk zou het zijn als je authentiek jezelf mag zijn? Ben je benieuwd hoe dat is? Dit weekend kan je vol overgave experimenteren ‘jezelf te zijn’, je wordt aangemoedigd jouw eigen stroom te volgen, geen concessies te doen. Om vooral respectvol omgaan met jezelf (en anderen daarbij niet te vergeten). Durf je dat aan?

In elke relatie staat voor mij HET STROMEN centraal: het laten stromen van energie, zonder de bedoeling dat dat ten koste gaat van jouw levensstroom – jouw levenslust.VERSCHIL zie ik als de oorsprong van beweging, de bron van leven. Net zoals water stroomt omdat er een verschil is in hoogte, lucht beweegt doordat er een verschil is in luchtdruk en elektriciteit stroomt doordat er een verschil is in spanning, zo is de oorsprong van alle beweging, elke stroom, elk onderdeel van het leven ‘het verschil in iets’. Bij de relatie met jezelf en bij relaties tussen mensen speelt het verschil in mannelijke en vrouwelijke energie volgens mij een essentiële rol.

In deze workshop gaat het over jouw essentie: jouw puurste, krachtigste vorm. Wat blijft er over als je jezelf bent? Als je je ontwapent? Wat gebeurt er als je alle dammetjes weghaalt uit jouw stroom of in de stroom met een geliefde? Als je je ontvankelijk openstelt? Wat zie je als je ongewapend in de spiegel kijkt die anderen jou voorhouden? Niet als afkeuring, niet als goedkeuring. Als constatering van wie jij in essentie bent: een liefdevolle wezen dat niets liever wilt dan stromen, overstromen van liefde.Deze energie heeft vele aspecten en jij bepaald welk aspect voor jou waarde heeft.

  • Deze workshop is lichaamsgericht, fysiek en zonder veel praten.
  • Deze workshop gaat over spelen, over kind zijn, over gelukkig zijn, over jezelf zijn.
  • Alles wat in jou leeft is welkom; je hoeft het alleen maar mee te nemen. KOM!

PRAKTISCH
Vrijdag 18 maart 19.30 uur t/m zondag 20 maart 18 uur, incl. 2x overnachting
– Registratie: €100,- verdere waardering via WBA (Waarde Bepaling Achteraf)
– Alleen zaterdag (en vrijdag): Registratie: €60,- (verder via WBA). Het is mogelijk alleen de vrijdag (en zaterdag) te volgen.
– Vrijdag 18 maart 19:30-22:30 is onderdeel van Tantric Moments teaser €10,- (€7,50 met kaart-systeem, Yoga Lifestyle Center – Friesestraatweg 31 – Groningen)
– Meer info over WBA: www.commovendo.nl/waarde-bepaling-achteraf

LOCATIE
– Een heerlijke plek op ‘t platteland boven Groningen met fijne tuin, sauna en een prachtige workshopruimte.
– Hoofdweg 12 Sint-Annen (we gaan vrijdagavond carpoolen!)

INSCHRIJVEN
– Stuur een e-mail naar: info@tribeofpassion.nl
– Je krijgt een e-mail terug met verdere informatie en de inschrijf procedure.
– Maximaal aantal deelnemers: 14
– Wees op tijd want VOL = VOL

HANS VAN DER VLIS  werkt met passie en plezier als lichaamsgerichte coach bij COMMOVENDO in Deventer. Het is zijn specialiteit om via de fysieke ervaring tot de essentie te komen. Graag brengt hij spelenderwijs van alles in beweging. Hij coacht ‘de relatie met jezelf’ en de relatie met alles en iedereen om jou heen.

Meer informatie: 06-12 91 71 71 (Hans van der Vlis), info@commovendo.nl

COMMOVENDO is een bijzondere plek waar je jezelf mag zijn; waar alles wat in jou leeft welkom is. Voor alle activiteiten geldt dat er wordt gestreefd naar een helder kader zonder dwingend te zijn: het kader beweegt mee met het verlangen van de deelnemers. Het kader biedt: 1) Ruimte waarin je jezelf mag zijn, jezelf mag onderzoeken, mag leren en groeien zonder dat de ene richting beter is dan de andere. 2) Ruimte om vooral jezelf te ont-dekken en jezelf te ont-moeten – met of zonder anderen als spiegel. 3) Ruimte voor ontboezemingen.

Je wordt uitgenodigd om op eigen wijze, zelf een plek in te nemen binnen het aangeboden kader. Tegelijkertijd is ieder vrij om het kader (tijdelijk) te verlaten. Buiten het kader zijn is niet verkeerd; het is wel anders.

Het aangeboden kader biedt geen ruimte voor: 1) Weinig respectvol en onrespectvol gedrag: zowel naar jezelf, de wereld als naar anderen. 2) Seksueel gericht gedrag: dergelijk gedrag gaat snel ten koste van de ervaren veiligheid van andere aanwezigen. 3) Doorgaan bij een helder aangegeven STOP. Bij een STOP, stop je met jouw bijdrage aan ‘datgene waar op dat moment te veel van is’, zonder te vragen naar een verklaring.

Buiten de lijntjes kleuren kan erg leerzaam zijn en kan het (bewustzijns)proces voeden. Soms wordt daar actief toe uitgenodigd. Bij elke uitnodiging geldt dat een JA even goed is als een NEE.

Doe je mee?

Winkelwagen
Scroll naar boven