Alleen voor vrouwen – ONLINE – Thuis bij jezelf – Yoni Yoga

Date/time
Date(s) - 07/05/2022
19:30 - 22:30

Categories


Tijdens deze online avondworkshop gaan we afstemmen op onze vrouwelijke organen, en oefenen om deze inzetten als anker om bij jezelf te blijven in het alledaagse leven.

Voor veel vrouwen (inclusief mijzelf), is het best een uitdaging om ons krachtige ervarende en gevoelige lichaam te voelen, er in aanwezig te zijn, er in te rusten en er voeding uit te putten in ieder moment; Zeker als we in contact staan met het leven en bezigheden van alle dag.

Zeker in de vrouwelijke seksualiteit is het terug reiken naar onszelf, en juist niet het uitreiken naar een doel, een moeten, verwachtingen of discipline de sleutel om niet de band met ons innerlijk anker te verbreken.

Hoe comfortabel ben jij in het rusten in jouw eigen seksualiteit, en kun en durf je van daaruit jouw natuurlijke extase te bereiken?

Ik zie uit naar een bijzondere avond met jullie,
Wanda

PRAKTISCH
– Zaterdag 7 mei, 19:30-22:30 (met een korte pauze in het midden)
– Kosten €17,50 BESTEL JE TICKET HIER
– Ik hanteer een kleine groep van maximaal 10 deelnemers (+ ik en een assistent), zodat er ruimte is om af te stemmen op persoonlijke processen en behoeftes.
– We zullen een gedeelte van de avond (optioneel), met een yoni eitje werken (kijk voor meer informatie op www.yoniyoga.nl), als je meerdere eitjes hebt, dan raad ik aan te kiezen voor een aardend eitje, bijvoorbeeld, nefriet, tijgeroog of jaspis.
– Deze avond is ervaring gericht: De bedoeling is dat jouw aandacht naar jezelf gaat en niet naar het scherm. Het merendeel van de uitleg zal dan ook verbaal (via de audio) zijn en niet visueel.
– Meer informatie volgt in de bevestigingsmail.

Winkelwagen
Scroll naar boven