Ontmoet jezelf in contact – workshop door Hanneke & Joris

Date/time
Date(s) - 23/04/2016
14:00 - 22:00

Location
@ Wanda

Categories


Dit weekend hebben we twee jonge startende en bevlogen gastdocenten uit Zwolle en Amsterdam. Hun insteek voor de manier waarop zij tantra delen is vanuit de zijnsoriëntatie, waarbij het rusten in zijn en het doorzien en niet verwerpen van iedere ervaring centraal staat.

De term tantra kan allerlei verschillende dingen bij mensen oproepen. Wij zijn nieuwsgierig wat voor beeld jij nu hebt als je aan tantra denkt.
 
Tantra staat bij ons voor ja zeggen tegen elke ervaring. Daarmee bedoelen we dat je alles welkom heet; vreugde, irritatie, liefde, vuur, woede, verlangen, weerstand enz. enz. Je probeert bij alles bewust aanwezig te zijn en alles wat er in het moment is te accepteren. Met een mooi woord kan je dit “zijnsgeorienteerde tantra” noemen. Zijn met wat is.
 
Bij deze workshop staat de “Rijkdom van contact” centraal. Het is een verdieping van de workshop (tantric moments) “Ontmoet jezelf in contact” die we 22 april geven. Je kan ook zonder de workshop van 22 april bezocht te hebben deelnemen aan deze workshop.
 
Contact maken is niet iets wat je opzettelijk kunt doen. Het is er. Het is de natuurlijke staat van het hart. Je kan wel jezelf “afsnijden” van contact. Bijvoorbeeld door weg te gaan met je aandacht bij jezelf.
Wat we je tijdens deze workshop o.a. laten ervaren en onderzoeken:
– Wat is de basis van contact?
– Hoe ga ik in contact met anderen en wat gebeurt er dan werkelijk bij me?
– Hoe meer je je contact “skills” ontwikkeld, hoe meer rijkdom je in ontmoetingen met anderen kan gaan ervaren.
We gebruiken meditatie, dans, speelsheid en diverse tantrische technieken van onderzoek waarmee we een verrijkende, leerzame en leuke dag creëren.
 
We ontmoeten je graag,
Hanneke & Joris
 
Even voorstellen:
 
HANNEKE (www.tuinvanhethart.nl): Ik heb een grote passie voor zelfonderzoek en persoonlijke groei. Afgelopen 7 jaar heb ik intensief opleidingen en workshops gevolgd met name in intuïtieve ontwikkeling en tantra. Voor mij viel alles wat ik had geleerd samen toen ik met tantra in aanraking kwam. Tantra heeft me geleerd om heel (h)eerlijk te zijn naar mezelf en naar anderen.
 
JORIS: De afgelopen 10 jaar ben ik vrijwel non-stop bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb allerlei trainingen gevolgd en met tantra echt mijn ding gevonden. Het is voor mij een hele mooie, natuurlijke en authentieke manier om jezelf beter te leren kennen.
 
PRAKTISCHE INFO
Zaterdag 23 april – Welkom 13:30 – Start 14:00, ben op tijd m 14:00 gaat de deur op slot – Einde 22.00
Maximaal aantal deelnemers: 12
Bijdrage: €45,- (€25,- laag inkomen – aanbetaling: €25,-)
Aanmelden: info@tantricmoments.nl of BESTEL TICKETS
MEENEMEN
– gemakelijke kleding
– jouw favourite gerecht voor de potluck
Tijdens deze workshop hebben we ‘s avonds een potluck diner. Dat betekend dat iedereen iets te eten (liefst vegetarisch) en / of te drinken meeneemt en op deze manier maken we met zijn allen een heerlijk diner!
 
VRAGEN
Mocht je meer willen weten of een vraag hebben dan kan je ons bellen of mailen. Echt doen hoor, vinden we leuk!
Hanneke: info@tuinvanhethart.nl / 06-16423874
Joris: joris@jorisvangurp.com / 06-55334430 (alleen via WhatsApp te bereiken, stuur me een bericht of bel)
Winkelwagen
Scroll naar boven