Tantric Moment – Afgestemde intimiteit – Donate

Date/time
Date(s) - 13/01/2023
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


On this Friday evening we will explore how we want and can be intimate with each other. We use the information from the ‘Wheel of Consent’ for this. It is a wonderful way to explore in every encounter with another what you would like to experience with this person, right now, in terms of intimacy. As far as I’m concerned you can see this area very broadly. From eye contact to maybe wild frolicking. Just to be clear: we will remain clothed this evening as well.
Looking forward meeting you within this topic!
Donate
— Afgestemde intimiteit —
Op deze vrijdagavond gaan we onderzoeken hoe we intiem met elkaar willen en kunnen zijn. We gebruiken hiervoor de informatie van het ‘Wheel of Consent’. Het is een prachtige manier om in elke ontmoeting met een ander te kunnen onderzoeken wat jij met deze persoon, op dit moment, zou willen ervaren op het gebied van intimiteit. Dit gebied kun je wat mij betreft heel ruim zien. Van oogcontact tot misschien wel wild stoeien. Voor alle duidelijkheid: ook deze avond blijven we gekleed.
Ik verheug me er op om jullie hierin te gaan ontmoeten.
Donate.

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij we ons oriënteren op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en die van de andere deelnemeres maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend om met vreemden te onderzoeken, dan kun je een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
We hanteren een maximum van 21 deelnemers. Om deze reden is het gewensd dat je van te voren een ticket koopt. Als je geen ticket koopt, dan is het mogelijk dat het evenement uitverkocht is. De ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het crediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan via www.tantricmoments.nl/winkel zorg ervoor dat voordat je de bestelling plaatst, je een account aanmaakt en ingelogd bent.
Nadat je een ticket gekocht hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven