Tantric Moments – Authentiek verbinden – Jesse

Date/time
Date(s) - 17/02/2023
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Welkom op deze avond van waarlijke ontmoeting.

Het dagelijkse leven gaat snel… Steeds sneller.

In het meegaan met die snelheid vergeten we de tijd te nemen om bewust te zijn van de impact die we op elkaar hebben. We laten het na om op een dieper niveau goed te doorvoelen hoe het werkelijk is om met elkaar in verbinding te zijn. In de subtiliteit van die diepere gevoelens gebeurt zoveel waar we vaak geen aandacht voor hebben.

Deze avond neem ik je mee in vertraging en verbinding vanuit het ware contact met jezelf. Wat gebeurd daar nou echt als we de tijd nemen om daar naar te luisteren?

We gaan oefenen met verbinding maken met een ander nadat je contact hebt gemaakt met jouw diepere gevoelens.

Hoe is het als we die gevoelens meenemen in verbinding? Hoe is dat voor de ander? Wat voor verbinding ontstaat er dan en wat voor impact hebben we dan op elkaar?

Ik heb zin om je hier te ontmoeten en ècht te zien.

Liefs!
Jesse

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij we ons oriënteren op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en die van de andere deelnemeres maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend om met vreemden te onderzoeken, dan kun je een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
We hanteren een maximum van 17 deelnemers. Om deze reden is het gewensd dat je van te voren een ticket koopt. Als je geen ticket koopt, dan is het mogelijk dat het evenement uitverkocht is. De ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het crediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan via www.tantricmoments.nl/winkel zorg ervoor dat voordat je de bestelling plaatst, je een account aanmaakt en ingelogd bent.
Nadat je een ticket gekocht hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven