Tantric Moments – Eye Power, Mind Power, Heart Power – Madeleine

Date/time
Date(s) - 31/03/2023
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Waar je je aandacht op richt, daar stroomt de energie naartoe. 

Je gaat deze avond leren hoe je met je ogen, je geestkracht en je hart je aandacht kunt richten.

Eye mind hart power is bekend als i-kracht of liefdevolle aandacht in Taoïstische qi gong. 

Waar we moe worden van het gebruik van wilskracht of spierkracht worden we gerevitaliseerd en komen we in het moeiteloze met het gebruik van de I kracht. Mantak Chia vertaald het chinese karakter I (uitgesproken en geschreven als Yi) of i-kracht als “eye mind heart power”. 

De meeste qi gong oefeningen zien er simpel uit van de buitenkant, dit komt mede doordat de oefeningen een innerlijk proces op gang brengen. 

Het opschonen en laten doorstromen van energie in de meridianen, die vlak onder de huid liggen. En van de energie in de organen, die je emoties reguleren. Voor een emotioneel evenwichtig, fysiek gezond en geestelijke helder lichaam, waarin stevigheid en ruimte ontstaat voor spirituele groei.

Je gaat deze drie krachten afzonderlijk van elkaar ervaren en ik neem je mee naar een plek waar deze drie samenvloeien. 

Ik heet je van harte welkom op deze oogstrelende, mind blowing en heartwarming avond.
Met warme groet,
Madeleine.

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij we ons oriënteren op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en die van de andere deelnemeres maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend om met vreemden te onderzoeken, dan kun je een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
We hanteren een maximum van 21 deelnemers. Om deze reden is het gewensd dat je van te voren een ticket koopt. Als je geen ticket koopt, dan is het mogelijk dat het evenement uitverkocht is. De ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het crediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan via www.tantricmoments.nl/winkel zorg ervoor dat voordat je de bestelling plaatst, je een account aanmaakt en ingelogd bent.
Nadat je een ticket gekocht hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven