Tantric Moments – Bodies in Contact 2 – Donate

Date/time
Date(s) - 07/07/2023
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


This evening is an extended version of Bodies in Contact; we will explore in different structures, which gives you an oppertunity to go deeper, and add on from the research of Bodies in Contact 1. Though you are welcome as well to join only this version.
This evening is aimed at getting into physical contact with each other. You can explore what your inner responses are in various structures. In addition to the partner exercises, we will take time for self-examination. You may experience tension, or relaxation, curiosity, desire, possibly many thoughts, or nothing at all. We will explore together. Of course we will also work this evening with consent and we will keep our (preferably comfortable, flexible) clothing on.
I am looking for a special evening in contact!
Donate
Deze avond is een verdiepende avond op Bodies in Contact 1. We zullen hetzelfde thema onderzoeken, maar met andere structuren. Dit geeft je de mogelijkheid om dieper te onderzoeken. Het is niet verplicht om Bodies in Contact 1 gedaan te hebben, voorafgaand aan deze avond, en ook zonder ervaring ben je welkom om deel te nemen.
Deze avond is gericht op het in fysiek contact gaan met elkaar. In verschillende structuren kun je onderzoeken wat dit met je doet. Naast de partner oefeningen zal er ook zelfonderzoek plaats vinden. Misschien ervaar je spanning, of juist ontspanning, nieuwsgierigheid, verlangen, mogelijk veel gedachten, of juist niet. We gaan het samen ervaren. Uiteraard zullen we ook deze avond werken met consent en houden we onze (liefst gemakkelijke, soepele) kleding aan.
Ik zie uit naar een bijzondere avond in contact!
Donate

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij we ons oriënteren op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en die van de andere deelnemeres maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend om met vreemden te onderzoeken, dan kun je een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
We hanteren een maximum van 21 deelnemers. Om deze reden is het gewensd dat je van te voren een ticket koopt. Als je geen ticket koopt, dan is het mogelijk dat het evenement uitverkocht is. De ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het crediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan via www.tantricmoments.nl/winkel zorg ervoor dat voordat je de bestelling plaatst, je een account aanmaakt en ingelogd bent.
Nadat je een ticket gekocht hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Winkelwagen
Scroll naar boven