Tantric Moments – Liefde, Seks & Magie – Mark & Karina

Date/time
Date(s) - 08/07/2022
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Beste mensen,

Deze avond laten we jullie kennismaken met onze jaartraining “ Liefde, Seks en Magie”. Geïnspireerd door degene van wie wij dit geleerd hebben duiken we in het fenomeen relatie.
Alleen op deze avond kun je een kijkje door het sleutelgat nemen naar de potentie die relatie kan bieden naar magie via liefde en sex. Maar dat voor later….
Aan het begin staat bewustzijn in de status qua: hoe sta jij in de relatie die jij nu met jouw partner leeft? Komt jouw relatie door de APK keuring, of is er groot onderhoud nodig. Aan de basis van alles ligt het eerlijk gesprek en de bereidheid dieper te gaan.
Een relatie vindt alleen zijn waarde als het geleefd wordt als een proces van zelfontdekking, wanneer we onszelf geopenbaard zien in elke actie in relatie.
Het leven en leven is relatie. Het is geen leven als je een muur om jezelf heen hebt gebouwd, en er slechts af en toe over heen kijkt. Onbewust en diep geworteld onder deze muur zijn we allemaal verbonden met elkaar.
Voor de meesten van ons is een relatie gebaseerd op afhankelijkheid, economisch, of psychologisch. Deze afhankelijkheid creëert angst, die vervolgens bezitterigheid baart, welke zich uit in wrijving, wantrouwen en frustratie
Alleen in relatie kun je jezelf leren kennen, niet in de abstractie en zeker niet in je eentje. Jouw expressie van gedrag is de sleutel tot jouw-Zelf. De spiegel van je bewustzijn: deze spiegel zal zijn ware inhoud, zijn schimmen, zijn gehechtheden, zijn angsten en zijn eenzaamheid ontvouwen; zijn vreugde en zijn verdriet. De armoede ligt daarin als men hiervoor wegrent, dan wel in zijn sublimatie, of in het ego van de door jou aangenomen identiteit.
Jiddu Krishnamurti
Over Mark & Karina
Mark van Breemen en Karina van Breemen-Diemer geven de workshops en zijn gediplomeerde relatie- en bewustzijn coaches. Ze werken met technieken vanuit lichaamsgerichte therapie, tantra en sjamanisme en zijn geïnspireerd door spirituele leraren zoals David Deida, John Hawken en Alan Lowen, bij wie ze ook zelf in training zijn geweest. Lees meer over hun achtergrond en werkwijzen. www.markvanbreemen.nl en www.praktijkisness.nl

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie vaak ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en partner maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Ik zie uit naar bijzondere avonden met jullie,
Wanda

PRAKTISCH
Iedere vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
+/- 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen partner mee te nemen. Vind je het spannend, dan kun je ook een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 (ook Whatsapp) (Wanda)
EdanZ – studio 10
Inclusief thee

TICKETS
Zodra ik de specifieke tickets voor deze avond aangemaakt heb, verschijnt hier een link, waarmee je kunt reserveren.
PRIJS: €17,50 (€12,- voor laag inkomen (max 4 tickets per event), €14,- met kaart systeem (€70,- voor 5x) strippenkaart-tickets kun je alvast bestellen, ik neem contact met je op)
Ik hanteer een maximum aantal deelnemers van 17. Om deze reden vraag ik deelnemers van te voren een ticket te kopen. Deze ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven