Tantric Moments – Communicatie vanuit essentie – Wanda

Date/time
Date(s) - 22/07/2022
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Vaak raken we in relaties (ook vriendschappen en familieleden) verweven met projecties in wat we wel of niet kunnen zeggen, wat we denken dat onze partner wil of niet, en de angst om onze partner pijn te doen of om door de reactie van onze partner pijn te ervaren. We zijn bang … om afgewezen, niet gehoord, ontkend, beoordeeld etc. te worden. Al deze krachten weerhouden ons van onze authentieke communicatie.
Van de andere kant is het vaak moeilijk om echt naar onze geliefden te luisteren, open en kwetsbaar te zijn en blijven en niet te reageren op de impuls om oude patronen of strategieën te volgen, zoals het probleem oplossen, proberen te helpen, verdedigen, oordelen of de verbinding met je partner verbreken.
Deze avond gaan we onderzoek doen naar dit onderwerp en onze persoonlijke patronen rondom communicatie. We zullen authentieke manieren van verbale en non-verbale communicatie, zowel vanuit het spreken én luisteren oefenen en voelen hoe dit ons beïnvloedt. In de oefeningen word je uitgenodigd om verbinding te maken met je kern/hart, en van daaruit te delen.
Ik hoop dat je door de verschillende oefeningen zult zien dat er iets in je kan veranderen, en dat je je meer op je gemak begint te voelen door je behoeften, grenzen en verlangens te uiten….
Én als je echt begint te luisteren!
Wanneer we leren communiceren vanuit onze eigen authentieke ervaring, is het ineens niet meer bedreigend voor onze partners en onszelf om onze waarheid te spreken. Maar in plaats daarvan een opening om te verbinden. Het is een kostbaar geschenk om ons open te stellen waar we kwetsbaar worden en onszelf dieper te laten zinken en onze partner een kans te geven om echt contact met ons te maken… Dit is de plek waar de magie van de ont-moeting kan gebeuren.
En wie wil dat niet? 
Ik ontmoet je graag in deze verkenning!
Warme groet,
Wanda

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie vaak ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en partner maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Ik zie uit naar bijzondere avonden met jullie,
Wanda

PRAKTISCH
Iedere vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend, dan kun je ook een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 (ook Whatsapp) (Wanda)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
Ik hanteer een maximum aantal deelnemers van 17. Om deze reden vraag ik deelnemers van te voren een ticket te kopen. Deze ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het crediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-.
Nadat je je bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren.
Wil je annuleren vanwege een Covid besmetting, dan krijg je je entree-geld terug.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven