Tantric Moments – Laat je steunen – Wanda

Date/time
Date(s) - 19/08/2022
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Deze avond, zo midden in de zomervakantie, zal waarschijnlijk intiem zijn door een klein aantal deelnemers. Dit zullen we inzetten door een bedding van interactie te creëren met alle aanwezigen. Ik heb het een paar keer eerder gedaan, dat we een programma hadden, waar geen 1 op 1 oefeningen waren, maar waar we alles in de groep deden, en dat was magisch :-).

Hoe is het om door de groep gesteund te worden? welke dynamieken komen daarin bij jou naar boven? Hoe is het om deel te zijn van een liefdevolle en steunende groep mensen? Hoe is het om in openheid te delen waar je steun voor nodig hebt?

Heel veel vragen, waarin we deze avond mogen onderzoeken,
Ik heb er zin in!

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie vaak ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en partner maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Ik zie uit naar bijzondere avonden met jullie,
Wanda

PRAKTISCH
Iedere vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend, dan kun je ook een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 (ook Whatsapp) (Wanda)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
Ik hanteer een maximum aantal deelnemers van 17. Om deze reden vraag ik deelnemers van te voren een ticket te kopen. Deze ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het crediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-.
Nadat je je bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren.
Wil je annuleren vanwege een Covid besmetting, dan krijg je je entree-geld terug.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven