Tantric Moments – Begint Liefde & Tantra bij jezelf? – Margriet

Date/time
Date(s) - 09/12/2022
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Een avond waarbij we onderzoeken om “onze eigen beste metgezel te zijn” te zijn, met alles wat er is.

Tijdens deze avond zullen we van een afstandje naar onszelf kijken, om waar te nemen hoe we naar onszelf kijken en hoe de alledaagse relatie met onszelf is.
* Hoe loyaal ben je naar jezelf?
* Hoe spiegel je dat in de communicatie met anderen?

Loyaal zijn naar je spiegelbeeld is een mooi begin van je ervaringen met Tantra. Liefde voor en met anderen heeft het meeste kans van slagen als we de relatie met onszelf voorop kunnen stellen. Liefde die je voor een ander voelt of van een ander ontvangt wordt dan pas écht een verrijking in plaats van een vervanging (of afhankelijkheid). Als je jezelf liefhebt, en vanuit daar meeneemt in het contact met anderen, dan kun je vanuit vrijheid van wie dan ook houden.

Niets voelt lichter dan jezelf en je eigen licht te zien en te respecteren. Vanuit daar zal je waarschijnlijk ook met gemak en met positiviteit naar anderen kijken.

Bij gebrek aan eigenwaarde voelt elke ‘nee’ als een afwijzing. Je kunt echter alleen afwijzing voelen als je iets van een ander nodig hebt, vanuit liefde voor jezelf zul je je vrijer en onafhankelijker voelen, en dus minder afhankelijk van de ‘ja’ van een ander. Investeren in je gevoel van eigenwaarde is investeren in een gezond en gelukkig leven.

Ik zie uit naar avond waarin wij onszelf mogen liefhebben precies in hoe we zijn,
Margriet

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie vaak ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en partner maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Wij zie uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Iedere vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend, dan kun je ook een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 (ook Whatsapp) (Wanda)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
We hanteren een maximum van 17 deelnemers. Om deze reden is het gewensd dat je van te voren een ticket koopt. Als je geen ticket koopt, dan is het mogelijk dat het evenement uitverkocht is. Deze ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het krediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan op www.tantricmoments.nl/winkel.
Nadat je je bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.
Wil je annuleren vanwege een Covid besmetting, dan krijg je jouw entree-geld terug.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.

Winkelwagen
Scroll naar boven