Date/time
Date(s) - 09/12/2022
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


De omschrijving van dit evenement zal later toegevoegd worden.
Indien je voor deze datum wilt deelnemen, houd dan de website in de gaten, meer informatie zal uiterlijk 2 weken voor het evenement verschijnen.

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie vaak ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en partner maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Wij zie uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Iedere vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend, dan kun je ook een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 (ook Whatsapp) (Wanda)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
We hanteren een maximum van 17 deelnemers. Om deze reden is het gewensd dat je van te voren een ticket koopt. Als je geen ticket koopt, dan is het mogelijk dat het evenement uitverkocht is. Deze ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het krediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan op www.tantricmoments.nl/winkel.
Nadat je je bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.
Wil je annuleren vanwege een Covid besmetting, dan krijg je jouw entree-geld terug.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Ticket - Normaal (Regular)
Koop ook dit ticket als je van jouw strippenkaart gebruik wilt maken. Bij afrekenen kies je dan: "Betaal met mijn strippenkaart". If you want to use your credit, buy this ticket and choose "Betaal met mijn strippenkaart" as your payment-method.
€17,50
Ticket - Laag inkomen (low income)
Er zijn per evenement 4 tickets voor laag inkomen beschikbaar.
€12,00

Registratiegegevens

Payment and Confirmation