Tantric Moments – Thuis komen bij jezelf – Hedy

Date/time
Date(s) - 06/10/2023
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


— THIS EVENT WILL BE FACILITATED IN DUTCH —

Verbonden Zijn met Jezelf: Een Ontdekkingstocht

Bij TantricMoments.nl nodigen we je uit om samen met ons een avond te verkennen en te verbinden, waarbij we de diepgaande betekenis van “thuiskomen bij jezelf” onderzoeken. Samen gaan we op zoek naar de kracht en waarde van in contact staan met je innerlijke zelf, en de bijzondere voordelen die dit met zich meebrengt.

  • Tijdens deze avond laten we je inzien hoe het verankerd zijn in jouw authentieke zelf de basis vormt voor een gebalanceerd en vervullend leven. We zullen de impact onderzoeken van deze innerlijke balans op jouw interacties met anderen, en hoe dit je persoonlijke groei kan beïnvloeden.
  • Je oefenent te luisteren naar jouw innerlijke kompas je helpt om heldere grenzen en diepere verlangens te ontdekken. Dit zelfbewustzijn vergemakkelijkt op natuurlijke wijze effectieve communicatie en versterkt jouw relaties.
  • Je onderzoekt hoe je door deze verbinding met jezelf de vrijheid vindt om volledig en oprecht jezelf te zijn. Het vertrouwen dat voortkomt uit deze innerlijke basis stelt je in staat om het leven met open armen te omarmen.

Terwijl je ontdekt hoe je het leven met open armen kunt omarmen en jezelf volledig kunt ontplooien, kijken we er naar uit om deze bijzondere en hopelijk voor jou waardevolle avond samen met jou te beleven!

Hedy (en team Tantric Moments)

— TANTRIC MOMENTS ALGEMENE TEKST —

Een avond om te verbinden, in eerste instantie met jezelf.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen helpen, d.m.v. reflectie, om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar jij jezelf misschien minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen én elkaars ervaring, maakt vaak heling mogelijk.

Deze Westerse vorm van tantra wordt ook wel ‘zijnsgeoriënteerde tantra’ genoemd. De drempel van deze stijl is veilig en toegankelijk. We blijven gekleed en de focus is niet op seksuele uitwisseling of energie. We brengen ons bewustzijn naar onze eigen ervaring en oefenen in authentieke gevoelens van vitaliteit, verbinding, intimiteit en zelfontdekking.

Daar waar Tantra in veel stromingen lijkt te gaan over de (seksuele) dynamiek en interactie tussen verschillende sekse, gaat Tantric moments voor ons veel meer over het verenigen van tegenovergestelde (polaire) aspecten in jezelf. De interactie met de ander zetten we in als spiegel om daarin inzicht te geven. Onderzoekend ontdek je dat er een unieke diepgang te vinden is in interactie met mensen van iedere identiteit, seksuele oriëntatie of leeftijd.

Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig. Vind je het spannend om met verschillende mensen te werken, dan kun je iemand meebrengen waarmee jij je veilig en prettig voelt. Deze partner hoeft niet jouw liefdespartner te zijn. Belangrijk is dat jullie de intentie hebben om elkaar, liefdevol te ondersteunen en beter te leren kennen.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdags 19:30-22:30 – Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.

TICKETS
We hanteren een maximum van 18 deelnemers.
Om deze reden is het gewenst dat je van tevoren een ticket koopt.
Als het evenement niet uitverkocht is, dan kun je tickets aan de deur kopen.
Je hoeft jouw ticket niet uit te printen, we controleren jouw naam aan de deur.
Kom je vaker, dan kun je een strippenkaart kopen. Je koopt dan 5 of 10 strippen van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan op www.tantricmoments.nl/winkel.
Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest.
Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VRAGEN of meer INFORMATIE (Wanda)
info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)
Facebook Pagina

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Lees voordat je een ticket koopt de ‘spelregels’: www.tantricmoments.nl/spelregels. Mocht je je hier niet in kunnen vinden, dan is dit evenement niet voor jou. 😉

Winkelwagen
Scroll naar boven