Tantric Moments – Afgestemde Intimiteit – Donate

Date/time
Date(s) - 01/03/2024
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Afgestemde Intimiteit: Verkenning van Verbinding
Voor deze vrijdag nodigen we je uit om samen met ons de dieptes van intimiteit te verkennen. Geïnspireerd vanuit het ‘Wheel of Consent’ onderzoeken we hoe we op een harmonieuze en bewuste manier intiem met elkaar kunnen zijn. Dit fascinerende concept biedt ons de mogelijkheid om in elke ontmoeting met een ander te ontdekken wat we op dat moment, op het gebied van intimiteit, willen ervaren.
We benaderen intimiteit in een brede context – Dit kan evengoed een eenvoudig oogcontact als een speelse worstelpartij zijn. Deze avond is een reis van bewustwording, waarbij we de ruimte nemen om onze eigen verlangens en grenzen te onderzoeken.
Je wordt uitgenodigd te ontdekken hoe je een diepere verbinding kunt aangaan met anderen terwijl jee volledig gekleed blijft.
Wat te verwachten:
Een verkennende reis in de wereld van bewuste intimiteit.
Inspiratie uit het ‘Wheel of Consent’.
Ruimte voor persoonlijke ontdekking en grensverkenning.
Een sfeer van respect, openheid en gedeelde groei.
Deze avond draait om het ontdekken en verdiepen van verbindingen op een manier die voor jou comfortabel en verrijkend is. Het is een veilige omgeving om te leren, te delen en te groeien, terwijl we samen stappen zetten in de wereld van afgestemde intimiteit.
Dit evenement is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het verkennen van bewuste intimiteit. Er is geen ervaring vereist, en we nodigen je uit om een open geest en een nieuwsgierig hart mee te brengen.
Ik zie uit naar om jou binnen dit thema te ont-moeten,
Donate

— TANTRIC MOMENTS ALGEMENE TEKST —

Een avond om te verbinden met het leven, in eerste instantie met jezelf, daarna met jouw omgeving en de mensen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen helpen, d.m.v. reflectie, om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar jij jezelf misschien minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen én elkaars ervaring, maakt vaak heling mogelijk.

Deze Westerse vorm van tantra wordt ook wel ‘zijnsgeoriënteerde tantra’ genoemd. Deze stijl is veilig en toegankelijk. We blijven gekleed en de focus is niet op seksuele uitwisseling of energie. We brengen ons bewustzijn naar onze eigen ervaring en oefenen in authentieke gevoelens van vitaliteit, verbinding, intimiteit en zelfontdekking.

Daar waar Westerse Tantra vaak lijkt te gaan over de (seksuele) dynamiek en interactie tussen verschillende sekse, gaat tantra voor ons veel meer over het verenigen van tegenovergestelde (polaire) aspecten in jezelf. De interactie met de ander zetten we in als spiegel om daarin inzicht te geven. Onderzoekend ontdek je dat er een unieke diepgang te vinden is in de interactie met mensen van iedere identiteit, seksuele oriëntatie of leeftijd.

Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig. Vind je het spannend om met verschillende mensen te werken, dan kun je iemand meebrengen waarmee jij je veilig en prettig voelt. Deze partner hoeft niet jouw liefdespartner te zijn. Belangrijk is dat jullie de intentie hebben om elkaar, liefdevol te ondersteunen en beter te leren kennen.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdags 19:30-22:30 – Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.

TICKETS
BOEK HIER JE TICKET

We hanteren een maximum van 19 deelnemers.
Om deze reden is het gewenst dat je van tevoren een ticket koopt.
Als het evenement niet uitverkocht is, dan kun je tickets aan de deur kopen.
Je hoeft jouw ticket niet uit te printen, we controleren aan de deur of jouw naam op de lijst staat
Kom je vaker, dan kun je een strippenkaart kopen. Je koopt dan 5 of 10 strippen van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan op www.tantricmoments.nl/winkel. Op Hipsy koop je dan de gratis strippenkaartticket, en jouw strippenkaart wordt handmatig bijgewerkt. Je krijgt dan een mailtje als je strippenkaart op is.
Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest.
Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VRAGEN of meer INFORMATIE (Wanda)
info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)
Check ons op: Facebook of op Hipsy

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Lees voordat je een ticket koopt de ‘spelregels’: www.tantricmoments.nl/spelregels. Mocht je je hier niet in kunnen vinden, dan is dit evenement niet voor jou. 😉

 

Winkelwagen
Scroll naar boven