Tantric Moments – Verbindingen – Madeleine

Date/time
Date(s) - 17/03/2023
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Zonder verbindingen is het lastig ons mens-zijn te ervaren. Als sociale wezens heeft bijna ieder van ons verbindingen en identificatie nodig om gezond en gelukkig te kunnen functioneren.

Maar waar verbind je je aan? Is verbinden een vrije keuze, en zijn de keuzes die je maakt gezonde keuzes? Wat gebeurt er als de verbinding met jezelf niet centraal staat, en hoe heeft die invloed op jouw verbinding met anderen, jouw werk, omgeving of indentiteit?

Wie ben je? … mét en zonder verbindingen?

In deze avond onderzoeken we wat verbinden voor jou betekent. Welke verbindingen jij hebt, en hoe jij je tot die verbindingen verhoudt, en hoe jij je misschien gezonder, vrijer en voedender kunt verbinden, vooral voor jezelf, maar misschien ook voor de ander?

Dit is met name een avond om zelfstandig te onderzoeken, de weinige reflecterende oefeningen die we met 1 partner zullen doen, kun je het best doen met iemand die je minder goed kent dan jouw geliefde 😉

Wij zien uit naar een verbindende avond met jullie!
Madeleine & Hedy

— TANTRIC MOMENTS STANDAARD TEKST —

Een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij we ons oriënteren op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen om via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar je jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en die van de andere deelnemeres maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijns-georiënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven uit de seksuele energie en brengen aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig, je hoeft dus geen (gelegenheids)partner mee te nemen. Vind je het spannend om met vreemden te onderzoeken, dan kun je een goede vriend(in) meenemen waarmee je je comfortabel voelt.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

TICKETS
Bestel onderaan je tickets.
We hanteren een maximum van 21 deelnemers. Om deze reden is het gewensd dat je van te voren een ticket koopt. Als je geen ticket koopt, dan is het mogelijk dat het evenement uitverkocht is. De ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat ik jouw naam op de lijst zal zien staan.
Kom je vaker, dan kun je van het crediet systeem gebruik maken. Je koopt dan 5 of 10 tickets van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan via www.tantricmoments.nl/winkel zorg ervoor dat voordat je de bestelling plaatst, je een account aanmaakt en ingelogd bent.
Nadat je een ticket gekocht hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest, en het eens bent met de voorwaarden. Zo niet, dan kun je je ticket annuleren. Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven