Tantric Moments – Fotoshoot – Durf jezelf te laten zien – GRATIS!

Date/time
Date(s) - 12/06/2022
15:00 - 18:00

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Een heel bijzondere middag workshop, waarbij Foto’s worden genomen die Tantric Moments in de toekomst voor haar evenementen zal gebruiken.
Wanda & Gerard zullen deze workshop samen begeleiden
Dát er foto’s worden genomen raakt aan een thema waar we dieper op in zullen gaan, en dat leidraad mag zijn voor deze workshop. Je wordt gezien! En dan niet alleen door de fotograaf die ons vastlegt, we gaan ons ook laten zien aan de groep en aan de partners met wie we werken.
Leer van elkaars schoonheid dat het okay en zelfs mooi is om jezelf te durven zijn…
Gezien worden of jezelf durven te laten zien, in alles wat er in je speelt is een enorm krachtige transformerende tool in persoonlijke ontwikkeling. Niet vreemd, want vroeger had onze jonge versie van onszelf de grote behoefte om door onze verzorgers gezien te worden, juist als we het moeilijk hadden of het even niet meer wisten. Boosheid, verdriet, angst, maar ook vreugde en liefde hebben zeker voor het opgroeiende kind een spiegel nodig om een veilige hechting te laten ontwikkelen.
Durf jij gezien te worden in alles wat er in je speelt?
Durf je te laten zien wat je (nog) niet kan of durft te laten zien?
Wat houd jij verborgen?
Hoe voelt dat?
Durf je samen te zijn in jouw ervaring?
Durf jij de steun toe te laten van de ander terwijl je gezien wordt?
Steun Tantric Moments met jouw gratis deelname!
Ik ben al een poosje met Mirjam aan het broeden om een fotoshoot te houden, waarin we foto’s kunnen creëren (in één stijl) die gebruikt kunnen worden om de Tantric Moments evenementen te promoten. Haar fotografiestijl legt heel mooi gevoelens en momenten vast, en ik denk dat we een heel fijne match hebben.
(www.instagram.com/theissen_fotografie/ www.theissenfotografie.nl)
We zullen veel van mijn favoriete Tantric-Moments-oefeningen doen waarin de verbinding in de groep, en tussen elkaar zichtbaar wordt. In de verschillende oefeningen zullen we ons richten op afstemming, emoties, kracht, vreugde, verbinding, overgave, expressie, intimiteit… 
De foto’s worden niet alleen beschikbaar voor Tantric Moments, want mochten er foto’s tussen zitten die ze zelf (professioneel) wilt gebruiken, dan kun je die voor een klein bedrag aankopen.
Wil je niet herkenbaar (met je gezicht) op de foto, maar wel deze middag ondersteunen met jouw aanwezigheid, dan ben je van harte welkom. We hebben hiervoor een beperkt aantal tickets ter beschikking, ik zal je mogelijk wel vragen om een motivatie. Zijn de ‘onherkenbaar tickets’ uitverkocht, neem dan even contact met mij op.
Na afloop zal over alle foto’s met iedereen consent bereikt worden i.v.m. herkenbaarheid, en comfort over hoe je erop staat, voordat besloten wordt welke foto’s gebruikt mogen worden. Daarna kun je bepalen of je bepaalde foto’s wilt afnemen. Mirjam blijft zelf beschikking houden over de foto’s die zij gemaakt heeft. Wil je alleenrecht op één van de foto’s dan gaat dat in overleg.
Wij hebben er super veel zin in!
Wanda, Gerard & Mirjam
Deelname gratis!
– Maximaal 16 deelnemers & man/vrouw verhouding, voor een mooi representatief beeld  (waarvan 6 met onherkenbaar optie)
– Inclusief thee en wat lekkers & een groot dank je wel!
– Je ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie
– Draag comfortabele kleding waarin jij je prachtig voelt!
TICKETS:
– Reserveer je plekje via deze link:
https://www.chipta.com/…/tantric-moments…/event-info/
Winkelwagen
Scroll naar boven