Tantric Moments ONLINE – Jij als centrum – Wanda & Albert

Date/time
Date(s) - 22/11/2021
19:30 - 22:00

Categories


Tijdens deze online sessie zullen we de connectie als groep gebruiken als anker en support om thuis in begeleide en verdiepende meditaties te duiken.

Naast verdiepende meditaties zal ‘de wijsheid van de groep’ centraal staan om te delen en een gedragen veld te creĆ«ren zoals ook in de fysieke Tantric Moments de gewoonte is. šŸ˜‰

Je kunt aan de workshops individueel deelnemen of met jouw (gelegenheids-)partner. Ook kun je thuis samenkomen met een klein groepje.

Een van de bedoelingen van deze online sessies is om de drempel voor het kennis maken met tantra hiermee te verlagen. De oefeningen en structuren zullen relatief vriendelijk en veilig van aard zijn, zodat je als deelnemer wel de effecten van tantra kunt ervaren maar niet in al te diepe processen terecht komt.

Wij zien uit naar een bijzondere avond met jullie,
Wanda & Albert

PRAKTISCH
– Maandagavond 19:30-22:00 (zoomruimte is om 19:00 open; soundcheck en technische uitleg 19:10, meditatieve inloop 19:20) Heb je nog nooit meegedaan zorg er dan voor dat je voor 19:10 aanwezig bent)
– Draag comfortabele kleding
– Besteedt van te voren tijd om van jouw of jullie ruimte een kleine tempel te maken waarin jij jezelf en jouw lichaam (en eventueel jouw partner), maar ook de andere deelnemers vereert.
– Zorg dat de temperatuur aangenaam en voldoende warm is.
– Zorg voor de volgende opties: Een meditatiekussentje met een zachte ondergrond. Je kunt ook op een stoel zitten als dat prettiger voor je is, als je dicht bij de grond kunt zitten, dan is dat wel prettiger om goed contact met je ondergrond te kunnen maken. Zorg voor een matrasje of yogamat om op te liggen + dekentje. En als laatste een plek waar je prettig kunt staan en bewegen.
– De avond zal gekleed worden uitgevoerd.

TICKETS
Eenmalig (extra lage kosten vanwege de experimentele aard): E5,- + E0,61 servicekosten
https://www.chipta.com/en/tickets/event/44038/tantric-moments-online-wanda-albert/event-info/
– 1 ticket per online verbinding, dus met 4 mensen betaal je 1 ticket.
– Er is ruimte voor maximaal 14 computer-verbindingen/ deelnemers/ stellen
– Voor aanvang ontvang je een e-mail met een zoom-link

Winkelwagen
Scroll naar boven