Tantric Moments ONLINE – de 3 tantrische sleutels – Wanda

Date/time
Date(s) - 28/01/2022
19:30 - 22:00

Categories


Misschien heb je ze wel eens voorbij horen komen; de 3 tantrische sleutels: adem, klank en beweging.

Alles is in beweging, al hebben we soms het gevoel dat (oude)patronen en gevoelens in ons stagneren, en we niet verder komen in ons proces. Met deze 3 sleutels breng je beweging in processen en/of pijn waar jij je in gestagneerd voelt. Bewustzijn van deze 3 sleutels helpt tantrische meditaties diepe transformerende kwaliteiten te geven.
Tijdens deze avond zullen we ons richten op deze 3 sleutels, en individuele en partner meditaties doen waarin je de kracht ervan kunt ervaren.

Tijdens deze online sessie werk je vooral samen met jouw (gelegenheids)partner op jullie eigen locatie, en kunnen jullie naar aanleiding van de begeleidende instructies en muziek intunen op elkaar, de fysieke omgeving en samen het onderzoek aangaan.

Tijdens deze workshop zal de aandacht liggen op de dynamiek tussen geven en ontvangen, en de reflectie over wat er daarin met jou gebeurt. We zullen oefeningen doen waarbij jij uitgenodigd om zowel actief als passief in de gevende of ontvangende rol te stappen. Onderzoek gaat er over, waar jij je comfortabel voelt en juist niet, waar je voeding ervaart of juist niet. etc.

Door rondom de oefeningen en meditaties te verbinden met de groep, en samen te reflecteren, benaderen we daarnaast iets van de sfeer zoals we in Tantric Moments gewend zijn.

Ik zie uit naar bijzondere avond met jullie,
Wanda

PRAKTISCH
–  €20,- per stel, €10,- p.p. (je doet mee als stel)
https://www.chipta.com/en/tickets/event/44839/copy-of-copy-of-tantric-moments-online-de-3-tantrische-sleutels/event-info/
– Er is ruimte voor maximaal 11 stellen, zodat we enigszins tijd, ruimte en aandacht voor iedereen kunnen inbouwen, en zodat ‘iedereen in het beeldscherm past’.
– Vrijdagavond 19:30-22:00 (zoomruimte is om 19:00 open; soundcheck en technische uitleg 19:10, meditatieve inloop 19:20) Heb je nog nooit meegedaan zorg er dan voor dat je voor 19:10 aanwezig bent.
– Draag comfortabele kleding
– Besteedt van te voren tijd om van jullie ruimte een kleine tempel te maken waarin jullie jezelf, jullie lichaam, elkaar, maar ook de andere deelnemers vereert. (Denk aan fijn licht, bloemen, objecten van persoonlijke betekenis, kaarsjes etc.)
– Zorg dat de warmte aangenaam en voldoende warm is.
– Zorg dat je de volgende 3 plekken kunt creëren… Een plek om: 1. Meditatief (tegen over elkaar) te zitten, 2. te liggen/masseren/knuffelen en 3. te bewegen en dansen.
– Zorg dat jullie een goede verbinding hebben, en de computer op een handige plek is opgesteld.
– Verbindt de computer met een goede geluidsinstallatie zodat je ontspannen kunt luisteren naar de instructies en muziek.
– De avond zal gekleed worden uitgevoerd.

ZOEK JE (in Groningen) EEN PARTNER VOOR DEZE AVOND?
– Wordt lid van onderstaande groep en plaats een oproepje: www.facebook.com/groups/4729483990406625
– Heb je geen facebook, dan kun je mij mailen, maar ik kan je niet beloven een gegadigde te vinden.
– Je kunt ook bij bijvoorbeeld EdanZ afspreken om de avond af te bakenen.
– Ook kun je met een groep van bijvoorbeeld 4 personen afspreken, en samen een veilige setting creëren, zoals het commitment om tegelijkertijd naar huis te gaan.

Winkelwagen
Scroll naar boven