Tantric Moments ONLINE – dichter bij jou, dichter bij mij – Wanda

Date/time
Date(s) - 11/02/2022
19:30 - 22:15

Categories


Deze avond zullen we aan de hand van onze partner dichter naar onszelf reizen.

Ik ervaar de meeste tantrische meditaties als heel krachtig, omdat de aandacht gebracht wordt naar een ervaring, of realiteit (bijvoorbeeld een ontmoeting) die zo sterk verankert ligt in het hier en nu, dat automatisch de aandacht ook naar het hier en nu, én ervaring van het lichaam gebracht wordt.

Tijdens deze avond zullen we ons richten op meditaties met onze partner, waarbij deze (in mijn ogen bijna magische) kracht verankert ligt.

Ik zie uit naar een bijzondere avond met jullie.
– Wanda –
PRAKTISCH
– €20,- per stel (je doet mee als stel of verbinding (4, 6 deelnemers))- De aandacht gaat uit naar naar de eigen ervaring, individueel of jullie als stel. Het beeldscherm is secundair (jullie zullen weinig achter het beeldscherm zitten), wel zullen jullie luisteren naar instructies en muziek.
– Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemende stellen, zodat we enigszins tijd, ruimte en aandacht voor iedereen kunnen inbouwen, en zodat ‘iedereen in een redelijk formaat in het beeldscherm past’.
– De avond zal gekleed worden uitgevoerd.
Meer informatie volgt in een aanvullende e-mail op de dag van het evenement.
ZOEK JE (in Groningen) EEN PARTNER VOOR DEZE AVOND?
– Wordt lid van onderstaande groep en plaats een oproepje: www.facebook.com/groups/4729483990406625
– Heb je geen facebook, dan kun je mij mailen, maar ik kan je niet beloven een gegadigde te vinden.
– Je kunt met een relatief onbekende partner ook bij bijvoorbeeld EdanZ (Groningen) afspreken om de avond af te bakenen.
– Ook kun je met een groep van bijvoorbeeld 4 personen afspreken, en samen een veilige setting creëren, zoals het commitment om tegelijkertijd naar huis te gaan, en hier samen zorg voor te dragen.
Meer informatie en vragen

Neem contact met mij op: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 ook What’s app (Wanda)

Winkelwagen
Scroll naar boven