Tantric Moments ONLINE – huidhonger – Wanda

Date/time
Date(s) - 18/02/2022
19:30 - 22:15

Categories


Vanavond is ons grootste en belangrijkste zintuig het centrum van aandacht. En niet zomaar. We gaan op reis om te antwoorden aan het verlangen dat je via dit zintuig kunt voelen, en we laten ons leiden door dit verlangen.

Hopelijk brengt deze reis openheid, verbinding, liefde, heling en nog veel meer voor jou, je partner en jullie relatie (/vriendschap).

Ik zie uit naar een bijzondere avond met jullie.
– Wanda –
PRAKTISCH
– €20,- per stel (je doet mee als stel)
– De aandacht gaat uit naar naar de eigen ervaring, individueel of jullie als stel. Het beeldscherm is secundair (jullie zullen weinig achter het beeldscherm zitten), wel zullen jullie luisteren naar instructies en muziek.
– Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemende stellen, zodat we enigszins tijd, ruimte en aandacht voor iedereen kunnen inbouwen, en zodat ‘iedereen in een redelijk formaat in het beeldscherm past’.
– BEPAALDE OEFENINGEN KUN JE (OPTIONEEL) MET JE PARTNER ONGEKLEED UITVOEREN. Hiervoor zal ik eventueel jullie beeldschermen uitzetten.
Meer informatie volgt in een aanvullende e-mail op de dag van het evenement.TICKETShttps://www.chipta.com/en/tickets/event/46897/tantric-moments-online-huidhonger/event-info/
ZOEK JE (in Groningen) EEN PARTNER VOOR DEZE AVOND?
– Wordt lid van onderstaande groep en plaats een oproepje: www.facebook.com/groups/4729483990406625
– Heb je geen facebook, dan kun je mij mailen, maar ik kan je niet beloven een gegadigde te vinden.
– Je kunt met een relatief onbekende partner ook bij bijvoorbeeld EdanZ (Groningen) afspreken om de avond af te bakenen.
– Ook kun je met een groep van bijvoorbeeld 4 personen afspreken, en samen een veilige setting creëren, zoals het commitment om tegelijkertijd naar huis te gaan, en hier samen zorg voor te dragen.

 

Meer informatie en vragen
Neem contact met mij op: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 ook What’s app (Wanda)

Winkelwagen
Scroll naar boven