Wanneer

24/09/2022    
19:30 - 22:15

Reserveringen

€20,00
Reserveer nu

Event Type

De afgelopen heb ik ontdekt dat Tantric Moments ONLINE mogelijkheden biedt voor stellen om op een extra veilige en meer intieme manier te onderzoeken in het veld van Tantra.
Het blijkt stellen goed te lukken de aandacht niet naar het beeldscherm te brengen, maar naar zichzelf, hun eigen ervaring en hun partner.

Tijdens de avonden geef ik verbale begeleiding aan oefeningen die ik jullie aanreik. Door de intimiteit van jullie eigen ruimte, kunnen jullie kiezen hoe intiem jullie bepaalde oefeningen uitvoeren. Dit geeft ook voor mij weer een nieuwe dimensie aan Tantric Moments 🙂

Nu we weer fysiek gaan samenkomen wil ik nog niet volledig afscheid nemen van deze mogelijkheden en zie ernaar uit om jullie weer te zien… Online 🙂

Warme groet,
Wanda

TICKETS & DEELNEMERS
€20,- per stel
Reserveer jullie ticket onderaan dit evenement.
Maximaal 10 deelnemende stellen.

PRAKTISCH
– 1x per maand op de 4e dinsdagavond 19:30-22:15 (zoomruimte is om 19:00 open; soundcheck en technische uitleg 19:10, meditatieve inloop 19:20) Heb je nog nooit meegedaan zorg er dan voor dat je voor 19:15 aanwezig bent) Eenmaal ingelogd kun je nog wat andere dingen doen op aan te komen.
– Besteedt van te voren tijd om van jouw of jullie ruimte een kleine tempel te maken waarin jij jezelf, jouw lichaam, en dat van jouw partner vereert. Zorg voor prettig gedimd licht voor jullie zelf (jullie hoeven niet heel zichtbaar op het beeldscherm te zijn)
– Meer informatie volgt in de bevestigingsmail.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Ticket per koppel €20,00

Registratiegegevens

Payment and Confirmation