CANCELLED – Tantric Moments ONLINE – ontmoet je eigen sekse – Wanda

Date/time
Date(s) - 25/02/2022
19:30 - 22:15

Categories


LET OP: voor deze avond spreek je af met een persoon van jouw eigen sekse en/of waarmee je je op een gelijkwaardige manier seksueel oriënteert. (Hiermee bedoel ik, tot welke sekse je jezelf beschouwd ongeacht je geslacht, en tot welke sekse je je seksueel voelt aangetrokken. Dit kan ook beide zijn. Eventueel kun je in de facebookgroep hierover communiceren, en kijken of je een (enigszins) gelijk geaarde kunt ontmoeten.

Het leven bestaat tantrisch gezien uit polariteit. Dit betekent niet perse of heel erg feitelijk man of vrouw zijn, maar in de tantrische filosofie wordt dat soms wel zo benadert. Het gaat erover dat aantrekking en afstoting plaatsvindt tussen polariteiten. Echter vindt deze ook plaats rondom herkenning van de eigen kwaliteiten en begrip en verbinding daarmee. Groei tot eenheid, heelheid, jezelf worden vind dus vaak plaats door óf het verenigen met het tegenovergestelde, of door de acceptatie, (h)erkenning van het eigene.

Tijdens deze avond zullen we onze partner gebruiken als spiegel naar onszelf. We zullen hem en haar eren in de bereidheid met jou op zoek te gaan naar jouw identiteit, en hoe jij je verhoudt tot mensen die vergelijkbaar of juist heel anders dan jij in het leven staan.

Wat is belangrijk voor jou? Waartoe voel jij je aangetrokken? Waarom? Wat maakt het lastig of juist gemakkelijk voor jou om (mee) te relateren? Wat begrijp je wel en wat niet? en met Welke gevoelens gaan met dit alles (en nog meer;-)) gepaard?

Een avond waarin nieuwsgierigheid, gevoel, herkenning, onderzoek, maar vooral ook ZELFLIEFDE centraal mogen staan.

Ik zie uit naar een bijzondere avond met jullie.
– Wanda –

PRAKTISCH
– €20,- per stel (je doet mee als stel) Omdat de kans redelijk groot is dat je niet met jouw liefdespartner afspreekt, kun je deze keer ook losse tickets kopen (€10,-).
– De aandacht gaat uit naar naar de eigen ervaring, individueel of jullie als stel. Het beeldscherm is secundair (jullie zullen weinig achter het beeldscherm zitten), wel zullen jullie luisteren naar instructies en muziek.
– Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemende stellen, zodat we enigszins tijd, ruimte en aandacht voor iedereen kunnen inbouwen, en zodat ‘iedereen in een redelijk formaat in het beeldscherm past’.
– De avond zal gekleed worden uitgevoerd.
Meer informatie volgt in een aanvullende e-mail op de dag van het evenement.

ZOEK JE (in Groningen) EEN PARTNER VOOR DEZE AVOND?
– Wordt lid van onderstaande groep en plaats een oproepje: www.facebook.com/groups/4729483990406625
– Heb je geen facebook, dan kun je mij mailen, maar ik kan je niet beloven een gegadigde te vinden.
– Je kunt met een relatief onbekende partner ook bij bijvoorbeeld EdanZ (Groningen) afspreken om de avond af te bakenen.
– Ook kun je met een groep van bijvoorbeeld 4 personen afspreken, en samen een veilige setting creëren, zoals het commitment om tegelijkertijd naar huis te gaan, en hier samen zorg voor te dragen.

   Voor deze avond is het wel fijn als je met meerdere mensen afspreekt dat deze zich allemaal op globaal dezelfde wijze seksueel oriënteren.

Meer informatie en vragen
Neem contact met mij op: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 ook What’s app (Wanda)

Winkelwagen
Scroll naar boven