Tantric Moments – Introductie in Tantra – Hedy

Date/time
Date(s) - 15/10/2021
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


Deze avond zullen we een aantal verschillende basis tantrische technieken combineren, om een ​​rijke smaak te geven aan Tantra.
De letterlijke Sanskriet Vertaling van Tantra is weefgetouw. De individuele aspecten van onze persoonlijkheid en ons leven worden gezien als de draden die samen het weefsel vormen van ons totale wezen en onze persoonlijke levenservaring. Praktisch in tantra onderzoek je dit weefsel van je wezen. Hierin is de ervaring van je leven de perfecte reflectie (spiegel) en leraar voor jezelf. De beoefening bevat de toelating van alles wat verschijnt in de liefdevolle aanwezigheid van jezelf of anderen. Hierdoor zul je ontdekken hoe je gaten of onzuiverheden in je persoonlijke weefsel kunt accepteren of ontplooien.
Een belangrijk aspect van tantra is polariteit. Het mannelijke en vrouwelijke heeft daarom een ​​metaforische betekenis. Deze polariteit wordt niet alleen gezien tussen twee verschillende wezens, maar binnen elke verschijning. Het mannelijke wordt gezien als het veld van liefdevolle aanwezigheid, waarin beleving (vrouwelijk) plaatsvindt.
De werkelijkheid van het bestaan ​​kan worden gezien als opbouwing van polariteiten: dag-nacht, zomer-winter, intern-extern, water-vuur, geven-ontvangen, pijn-vreugde, inademing-uitademing, leven-dood, licht-schaduw, concept -realisatie enz.
Wanneer de twee polen elkaar ontmoeten, is er eenheid, gelukzaligheid, extase, realiteit, volledige vrede.
Tantra is daarom een ​​pad, waarin je oefent om steeds meer de tegenstellingen in jezelf en het leven bij elkaar te brengen. Alsof het leven in ons de liefde bedrijft, en wij de liefde bedrijven met het leven. Volledige acceptatie, het toestaan ​​van verlangens, het openen van de zintuigen en het onderzoeken van de dynamiek van geven en ontvangen zijn dan ook basisoefeningen in deze praktijk.
Voel je van harte welkom op deze introductie-avond, gehouden in de veilige setting van Tantric Moments.
We blijven uit seksualiteit, hoewel sommige hulpmiddelen zeer ondersteunend zullen zijn in meer intieme relaties.
Wij hebben heel veel zin om jullie op déze manier te ontmoeten,
Hedy, Albert & Wanda
PRAKTISCH
Iedere vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
PRIJS: €15,- (€12,- met kaartsysteem)
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 (ook What’s app) (Wanda)
TICKETS
We hanteren een maximum aantal deelnemers van 15. Om deze reden vragen we deelnemers van te voren een ticket te kopen. Deze ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat we jouw naam kunnen checken. De ticket kun je bestellen met onderstaande link. Er is de optie om van een strippenkaart gebruik te maken, wil je dat, en heb je geen strippenkaart, mail dan naar info@tantricmoments.nl. Blijkt het tegoed van jouw bestaande strippenkaart op te zijn, dan nemen we contact met je op, en krijg je een betaallink.
COVID & AFSTAND HOUDEN
Veel oefeningen die we aanbieden zullen diepgaander en prettiger zijn als je ook fysiek contact kunt maken. In verband met Covid, zorgen we ervoor dat je oefeningen ook op 1,5 meter afstand kunt uitvoeren. Vind je het prettig om meer close met iemand te werken, dan kun je met een (gelegenheids)partner komen, zodat je gedurende de avond alle oefeningen met deze ene persoon kunt doen. Dit hoeft geen liefdespartner te zijn, en kan een goede vriend of vriendin zijn. Ook kun je een oproepje plaatsen in de tantric moments (facebook) groep, met de vraag of iemand met jou als de avond wilt delen. Voor een beetje extra zekerheid kunnen jullie bijvoorbeeld beide een thuistest uitvoeren.
VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels
Winkelwagen
Scroll naar boven