Tantric Moments – Man & Vrouw – Albert & Wanda

Date/time
Date(s) - 29/10/2021
19:30 - 22:30

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


— GRAAG SARONG MEENEMEN ZIE ONDER —

Deze avond heeft een ritueel, en ervaringsgericht karakter.

In de filosofie van tantra is ieder van ons half man, en half vrouw, omdat we ontstaan zijn uit 1 man én uit 1 vrouw.

Zoals licht niet zonder duisternis bestaat en in het taoïsme yin niet zonder yang, zo bestaat in tantra het mannelijke niet zonder het vrouwelijke, en staat de vereniging van deze dualiteit voor eenheid, compleetheid, extase of bliss.
In tanta staat de seksuele vereniging tussen man en vrouw (yap yum (vader/moeder)) voor het sublieme, het hoogste.
Dit betekent niet dat we seks moeten hebben om dit te bereiken. Het gaat meer om een symbolische vereniging en ons innerlijk huwelijk, een omarming van al dat is, en het bereiken van extase daarin.
De mannelijke essentie wordt gekoppeld aan onder andere bewustzijn, richting, weten, potentie en het onveranderlijke. De vrouwelijke essentie wordt gekoppeld aan het leven zelf, creatie, overgave, gevoel en verandering. Ben jij in staat om je van beide polen in jezelf op één en hetzelfde moment bewust te zijn, en deze tegelijkertijd voluit te ervaren, dan staat dit gelijk aan waar veel mensen op het spirituele pad naar op zoek zijn; ‘verlichting’, ‘ vrede’, ‘overgave’, ‘geluk’, ‘bliss’. Bewustwording van wat er gebeurd tussen deze twee polen, waar het spanningsveld, het gemak én het ongemak ligt, helpt je om te oefenen het leven steeds meer in vertrouwen en overgave vorm te geven in harmonie met jouw verlangen, essentie en potentie.
We zullen oefeningen doen waarin we onze mannelijke en vrouwelijke essentie kunnen ervaren, en daardoor onderzoeken hoe we ons verhouden tot onze innerlijke man en vrouw, maar ook hoe we ons verhouden tot mannen en vrouwen buiten ons.
Deze avond zal niet zozeer aan ‘partner-avond’ zijn, het zal voornamelijk gaan over jouw innerlijke onderzoek, en jouw reflectie daarover, het delen hiervan zal mogelijk kwetsbaar, openend en intiem zijn, en misschien wil je dit delen met een goede vriend of partner.
Hoewel je uiteraard welkom bent met jouw geliefde, is deze avond zeer geschikt voor individuele deelname, en voor mensen die voor het eerst willen kennis maken met tantra, en nieuwsgierig zijn naar de achterliggende filosofie.
Wij zien uit naar een bijzondere en waardevolle avond,
– Albert & Wanda –
PRAKTISCH
Iedere vrijdag 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00
PRIJS: €15,- (€12,- met kaartsysteem)
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.
Vragen of meer informatie: info@tantricmoments.nl of 050.2340111 (ook What’s app) (Wanda)
TICKETS
In verband met covid hanteren we een maximum aantal deelnemers van 15. Om deze reden vragen we deelnemers van te voren een ticket te kopen. Deze ticket hoef je niet uit te printen en mee te nemen, omdat we jouw naam kunnen checken. De ticket kun je bestellen met onderstaande link. Er is de optie om van een strippenkaart gebruik te maken, wil je dat, en heb je geen strippenkaart, mail dan naar info@tantricmoments.nl. Blijkt het tegoed van jouw bestaande strippenkaart op te zijn, dan nemen we contact met je op, en krijg je een betaallink.
https://www.chipta.com/en/tickets/event/42796/tantric-moments-man-vrouw/event-info/
VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

SARONG MEENEMEN
Wij willen deelnemers vragen om een sarong mee te nemen, waarmee je jouw hoofd kunt bedekken, maar waardoor je prettig kunt ademen.
We hebben volgens mij een ontzettend krachtig avondprogramma gecreëerd, en wij verheugen ons op de setting die ritueel van aard zal zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven