GEANNULEERD – Laat maar los – vrouwen yoni ei workshop

Date/time
Date(s) - 28/08/2021
10:00 - 22:00

Location
Groningen - EdanZ - studio 10

Categories


28 aug (dag) + 7 sept (avond online) (zelfstandige) start 22 aug

Deze toegankelijke dag zal zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderden met het yoni ei. We zullen op een vriendelijke manier kennis maken met het yoni ei, en het ei gebruiken als tool om spanningen los te laten. Hoewel ik wel wat theorie met jullie zal delen, zal de aandacht op de ervaring (en het loslaten) liggen, en juist daarom zal de dag ook voor de gevorderde beoefenaar hopelijk een waardevolle ervaring zijn!. 🙂

Loslaten is voor veel vrouwen (inclusief mijzelf) een belangrijk thema. Zeker in het ‘trainen’ met een yoni ei is de valkuil groot dat er vooral wordt gewerkt aan het opbouwen van kracht en vitaliteit. Loslaten en overgave zijn echter minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker in de vrouwelijke seksualiteit. Als je hier je toegang tot vindt, dan vind je waarschijnlijk een wonderlijke bron tot je vitale energie. Wordt hier te weinig aandacht aan besteed (of is dit door bijvoorbeeld (seksueel) trauma te spannend), dan kunnen er disbalansen ontstaan, welke op hun beurt weer kunnen zorgen voor lichamelijke of psychische klachten zoals een zware en/of pijnlijke menstruatie, bekkenbodemklachten, moeite met of geen zin in vrijen, stress, angst, slapeloosheid etc.

Deze dag is gepland in de eerste week van de afnemende maan. De intentie is de dag te integreren in een periode van 2 weken (van volle tot nieuwe maan), waarin je stil mag staan bij en reflecteren over hoe je met jezelf omgaat, en in welke aspecten loslaten jou moeilijk of juist gemakkelijk afgaat. Het is niet voor niets dat vrouwen die in de natuur leven, meestal hun eisprong hebben met volle maan en hun menstruatie met nieuwe maan. Deze natuurlijke kracht gaan we deze twee weken gebruiken voor de sensuele beleving van ons vrouwelijke lichaam.  We eindigen (di) 7 september met een avond ter reflectie op de afgelopen 2 weken. Als je je aanmeldt dan krijg je in de uitnodiging meer informatie en (reflectieve) vragen gedurende de periode.

In dit alles gebruiken we de wijsheid van het lichaam, en tappen in op de kennis, levendigheid en verlangens die daar aanwezig zijn. We leren vooral te luisteren naar en gehoor te geven aan de signalen van binnenuit die gegeven worden naar aanleiding van zachte en subtiele lichaamsgerichte oefeningen met en zonder het yoni ei.

Wees welkom & misschien tot dan!
– Wanda –

PRAKTISCHE INFORMATIE
Za 28 augustus 10:00-22:00 Yoni Ei Dag
Di 7 september 19.30-21.30 Online reflectie (optioneel)
LOCATIE: EdanZ in Groningen (van Oldenbarneveltlaan 6)
Eten: Lunch: potluck (zelf iets meenemen om te delen) Avondeten is inbegrepen, vegetarisch, en optioneel veganistisch.
Prijs: 80,-
Neem bij vragen of voor meer info gerust contact met mij op: info@yoniyoga.nl of 050.2340111 (Wanda) Je kunt ook appen naar dit nummer.
Meer informatie over het yoni ei: www.yoniyoga.nl
In de periode van 2 weken kun je ten alle tijden contact met mij opnemen.

Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail met basisinformatie, vervolgens krijg je op 22 augustus (volle maan) een mail met reflectieve vragen, informatie en instructies, op 7 september sluiten we online af door samen te reflecteren over de afgelopen periode.

Photo by John Wiesenfeld on Unsplash

Winkelwagen
Scroll naar boven