Yoni Yoga ONLINE – Basisoefeningen met het yoni ei

Date/time
Date(s) - 16/07/2022
19:30 - 22:30

Categories


In deze avond leggen we de basis voor het werken met het yoni ei. Veel vrouwen kopen een yoni eitje, met de mooie intentie om ermee aan de gang te gaan. Echter is het heel gebruikelijk dat je hierin vastloopt, en het eitje ergens in de kast beland. Mijn ervaring is dat een fysieke ondersteuning, waarbij je samen kennis maakt met verschillende oefeningen een goede opstart is. Dit geeft veel vrouwen inspiratie om te voelen en ontdekken hoe je het eitje kunt integreren in je leven, en dan pak je hem simpelweg vaker uit de kast!

Deze avond zal je ondersteunen om het bewustzijn in de bekkenbodem te vergroten, en je op gang helpen om met het yoni eitje te leren werken. We doen verschillende oefeningen waarbij de verschillende spier(lag)en in de vagina geactiveerd worden, hiermee leg je een mooie en krachtige basis om met het eitje te leren werken.

Deze avondworkshop is met name bedoelt voor vrouwen die nieuw zijn met het werken met het yoni ei, of vrouwen die nieuwe/andere inspiratie willen opdoen.

De avond zal opgebouwd zijn uit twee delen (voor en na de pauze), voor de avond zullen we werken met kleding aan. Bewustzijn brengen naar het lichaam, de ervaring en seksuele energie, een gedeelte van de oefeningen van voor de pauze kun je ook met het eitje in doen. Na de pauze zullen we met het eitje gaan werken.
Na de pauze werk je sowieso met het beeldscherm uit, voor de pauze vind ik het fijn als je het beeldscherm aan hebt, zodat ik in kan tunen op de groep en jullie individuele proces (dit is echter niet verplicht).

De workshop is ervaringsgericht.

De audio van de avond zal opgenomen worden, en de verschillende oefeningen krijg je na afloop toegestuurd om later mee aan de gang te gaan.

Meer informatie volgt in de bevestigingsmail.

Ik zie uit naar een krachtige, transformerende en waardevolle avond met jullie,
Wanda

Voor deze reis heb je een yoni eitje nodig, de soort maakt niet uit.
Wil je een eitje bestellen kijk dan op www.yoniyoga.nl
Er wordt standaard aangeraden om met nefriet jade te starten, echter is dit eitje erg kostbaar. Een alternatief is serpentijn of jaspis.

TICKETS
Kun je onderaan deze pagina bestellen.
Tickets zijn €17,50
Ik werk met een beperkt aantal deelnemers van 14, zodat er de gelegenheid is voor afgestemde support en het delen van ervaringen.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen
Scroll naar boven