Yoni Yoga ONLINE - Laat maar los - alleen voor vrouwen

Wanneer

27/08/2022    
19:30 - 22:30

Reserveringen

€0,00 - €17,50
Reserveer nu

Event Type

Deze toegankelijke avond zal zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderden met het yoni ei. We zullen op een vriendelijke manier kennis maken met het yoni ei, en het ei gebruiken als tool om spanningen los te laten. Hoewel ik wel wat theorie met jullie zal delen, zal de aandacht op de ervaring (en het loslaten) liggen, en juist daarom zal deze workshop dag ook voor de gevorderde beoefenaar hopelijk een waardevolle ervaring zijn!.

Loslaten is voor veel vrouwen (inclusief mijzelf) een belangrijk thema. Zeker in het ‘trainen’ met een yoni ei is de valkuil groot dat er vooral wordt gewerkt aan het opbouwen van kracht en vitaliteit. Loslaten en overgave zijn echter minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker in de vrouwelijke seksualiteit. Als je hier je toegang tot vindt, dan vind je waarschijnlijk een wonderlijke bron tot je vitale energie. Wordt hier te weinig aandacht aan besteed (of is dit door bijvoorbeeld (seksueel) trauma te spannend), dan kunnen er disbalansen ontstaan, welke op hun beurt weer kunnen zorgen voor lichamelijke of psychische klachten zoals een zware en/of pijnlijke menstruatie, bekkenbodemklachten, moeite met of geen zin in vrijen, stress, angst, slapeloosheid etc.

Deze avond is gepland tijdens de nieuwe maan. Het is niet voor niets dat vrouwen die in de natuur leven, meestal hun eisprong hebben met volle maan en hun menstruatie met nieuwe maan. Deze natuurlijke kracht gaan we gebruiken voor de sensuele beleving van ons vrouwelijke lichaam. Als je menstrueert tijdens deze workshop is dat ondersteunend voor het proces. Je kunt dan alleen niet inwendig met het yoni eitje werken. De opgenomen en nagestuurde audio’s kun je dan op een later moment gebruiken.

Wees welkom & misschien tot dan!
– Wanda –

PRAKTISCHE INFORMATIE
Meer informatie volgt in de bevestigingsmail
Je hebt een eitje nodig (ook als je menstrueert), liefst van nefriet jade, tijgeroog, obsidiaan of jaspis.
Neem bij vragen of voor meer info gerust contact met mij op: info@yoniyoga.nl of 050.2340111 (Wanda) Je kunt ook appen naar dit nummer.

www.yoniyoga.nl

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €17,50

Registratiegegevens

Payment and Confirmation