Zelf de-armoring ONLINE – alleen voor vrouwen – Wanda

Date/time
Date(s) - 11/06/2022
19:30 - 22:30

Categories


In deze avondworkshop zullen we een innerlijke reis maken, waarbij zelf de-armoring centraal staat.
Deze avond is alleen voor vrouwen.

Voor zowel vrouwen als mannen is het gebruikelijk dat zowel spanningen van het alledaagse leven, en het niet in contact staan met je eigen lichaam, als spanningen ten gevolge van trauma (zowel fysiek, emotioneel als mentaal) uit het verleden opslaan in het bekkengebied. Het bekkengebied is de plaats van jouw kracht, jouw ervaring van zelf, er mogen zijn, en jezelf durven en kunnen inbrengen in relatie en in dit leven, alle spanningen die je in je bekkengebied opslaat staan in meer of mindere mate het contact met je-zelf in de weg.

In deze zelf de-armoring gaan we aan de slag met opgeslagen spanningen in het bekkengebied inclusief in de vagina en baarmoeder (mond).
Het (leren) loslaten van spanningen, door liefdevolle aanwezigheid van jezelf (of van een partner), kan erg transformerend werken.

Voor veel vrouwen is het belangrijk om eerst zelf te gaan voelen en ervaren wat voor jou werkt, waar je spanningen opslaat, en hoe dat voor jou voelt, voordat je een partner goed kunt begeleiden om jou in dit proces te ondersteunen.

Meer informatie volgt in de bevestigingsmail.

Ik zie uit naar een krachtige, transformerende en waardevolle avond met jullie,
Wanda

Voor deze reis is het nodig ten minste een tool te hebben zoals deze:
 https://yoniyoga.nl/product/de-armouring-tool-lang/
– Mocht je last hebben van vaginisme, neem dan van te voren contact met mij op, en dan bespreken we samen wat voor jou geschikt is om mee te werken tijdens deze avond.

TICKETS kun je alvast bestellen via DEZE LINK.
Tickets zijn €17,50
We werken met een beperkt aantal deelnemers van 14, zodat er de gelegenheid is voor afgestemde support en het delen van ervaringen.

Winkelwagen
Scroll naar boven