Zelfmassage van nek en schouders

Date/time
Date(s) - 16/10/2014
20:30 - 22:30

Location
YogaPlazaGroningen

Categories
Geen Categorieën


In deze jachtige maatschappij heeft iedereen wel eens last van de nek- en schouderspieren. Soms verlang je naar een goede massage, maar is er niemand die dat bij je wil of kan doen. Gelukkig hebben we zelf ook twee handen en met een portie creativiteit en een scheutje ervaring kun je met een aantal simpele effectieve technieken zelf je spanning verlichten. Gewoon een beetje aandacht voor jezelf!
Wederom doen we dit zonder olie en met kleren aan.

Wees welkom op deze heerlijke avond om in dit liefdevolle ritueel voor jezelf, waarin je even al jouw aandacht aan jezelf kunt geven, en thuis te komen in jouw lijf.

Yarick Westein is professioneel therapeutisch masseur (www.yarickwestein.nl), in de loop der jaren bekwaamde hij zich gedreven in de breedte, van klassieke massage therapie, shiatsu tot voetreflex. Uit ervaring kan ik (Wanda) zeggen: ‘Het is een genot om onder zijn handen te liggen’, maar wat wij willen…. Is natuurlijk lekker zelf de kneepjes in handen krijgen…. 😉 Daarom de eer dat Yarik in september & oktober een workshop aan ons wil geven.

Voel je welkom op deze heerlijke en ontspannende avond,
Wanda & Yarik

PRAKTISCH
Deur open: 20.00 uur – Start: 20.30 uur – Eind: 22.30 uur
Wees op tijd, we doen om 20.30 de deur op slot voor de veiligheid van onszelf én onze spullen.
Bijdrage: € 10,-
Voertaal: Nederlands

Winkelwagen
Scroll naar boven