Herroepingsrecht & Annulering

Definities

Op deze website wordt onderscheid gemaakt tussen 4 verschillende soortenproducten, waarvoor ieder verschillende voorwaarden gelden:

 1. Strippenkaarten: Een kaart waarmee een deelnemer een tegoed aanschaft voor resp. 5 of 10 deelnames aan Tantric Moments of Tantric Moments YOUNG.
 2. Deelname aan Tantric Moments: Dit betreft deelname aan Tantric Moments of Tantric Moments Young. (hierbuiten valt Tantric Moments Dance).
 3. Deelname aan een ONLINE workshop: Dit betreft online workshops voor vrouwen (Yoni Yoga), of stellen.
 4. Annulering van dag(deel) of weekend workshops: Een workshop die langer dan 3 uur duurt, en die niet plaatsvind op de reguliere vrijdagavond.

Strippenkaarten

Na aankoop van de strippenkaart heb je 14 dagen bedenktijd, indien je in die 14 dagen deelneemt aan één of meer van de activiteiten met gebruik van de strippenkaart, dan wordt het aantal deelnames maal de reguliere entreeprijs voor deelname afgetrokken van de aangekochte strippenkaart, en heb je recht dit restantbedrag retour te ontvangen op jouw bankrekening.
Indien je gebruik wilt maken van dit recht stuur dan een email naar: info@tantricmoments.nl.

Deelname aan Tantric Moments

Indien een deelnemer voor aanvang van de workshop geen contact opneemt met Tantric Moments, dan is er geen vergoeding voor de workshop mogelijk.

Inschrijving vind plaats ofwel door het via electronische weg betalen van één of meer losse deelnames, ofwel via aangekocht tegoed genaamd ‘points’.

Annulering kan mits het evenement niet volgeboekt is en minimaal 5 uur voor aanvang:
Neem in alle gevallen van te voren per e-mail contact met mij op. Onderstaand de mogelijkheden tot restitutie.

 • Restitutie is voor losse deelname, het volledige bedrag min €5,- administratiekosten, teruggestort via dezelfde bankrekening waarmee betaald is.
 • Indien je in plaats van een terugstorting op je bankrekening, een andere keer mee wilt doen, maak dan hier een account aan, en mail mij de naam van het account waar de restitutie op mag plaatsvinden.
 • Bij gebruik van een strippenkaart, wordt het aantal punten teruggeboekt op jouw strippenkaart.
 • Je kunt ook jouw plaats overdragen aan iemand anders.

Risico is dat het evenement volgeboekt is/raakt, in dat geval zal geen restitutie mogelijk zijn, en kun je beter je ticket overdragen aan iemand anders.

Annulering bij uitverkocht evenement
Indien het evenement volgeboekt is, heeft de ingeschrevene de mogelijkheid zijn of haar plaats over te dragen aan iemand anders; dit kan bijvoorbeeld via de facebookgroep van Tantric Moments. Naam van de vervanger dient van te voren gemaild te worden naar info@tantricmoments.nl.
Voor deze vervanging zijn geen extra kosten verschuldigd.

Annulering wegens COVID
Indien de cursist positief test voor COVID, of in aanraking is geweest met een besmet persoon, kan hij/zij altijd kosteloos de workshop annuleren. Neem hiervoor wél van te voren contact met ons op: info@tantric-moments.

Deelname aan een ONLINE workshop

Indien een deelnemer voor aanvang van de workshop geen contact opneemt met Tantric Moments, dan is er geen vergoeding voor de workshop mogelijk.

Annulering aan een online workshop is kosteloos mogelijk, mits deze annulering minimaal 4 uur voor aanvang van de workshop plaatsvindt. Neem contact op met info@tantricmoments.nl.

Annulering deelnaame aan een dag(deel) of weekend workshop
Betreffende workshops van meer dan 3 uur

Indien een deelnemer voor aanvang van de workshop geen contact opneemt met Tantric Moments, dan is er geen vergoeding voor de workshop mogelijk.

Bij de aanmelding voor workshops die buiten de reguliere Tantric Moments avonden vallen, gelden andere regels. Dit is omdat een workshop bij onvoldoende aantal deelnemers zal worden geannuleerd. Deze annulering dient minimaal 1 maand voor aanvang plaats te vinden op de plaats waar de ruimte gehuurd wordt.

Bij annulering gelden de volgende regels:

 • Bij annulering langer dan een maand voor aanvang van de workshop is de annulering kosteloos.
 • Bij annulering korter dan een maand voor aanvang van de workshop is de consument 75% van de deelnamekosten verschuldigd.
 • Indien de workshop is volgeboekt is de consument 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
 • Alternatief is een persoon te vinden die jouw deelname kan vervangen.
 • Neem altijd contact met mij op, dan bespreken we in de specifieke situatie de mogelijkheden in jouw geval.

Annulering wegens COVID
Indien de cursist positief test voor COVID, of in aanraking is geweest met een besmet persoon, kan hij/zij altijd kosteloos de workshop annuleren. Neem hiervoor wél van te voren contact met ons op: info@tantricmoments.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven