Tantric Moments wordt niet persé gefaciliteerd door ervaren docenten. Het is vooral opgezet vanuit het verlangen om meer te doen met Tantra. Het is een workshop om te oefenen, te spelen en onszelf te ontwikkelen op een basis van gelijkwaardigheid.

Het doel is om samen een veilige sfeer te creëren, en samen te oefenen met de mooie en waardevolle tools van zelf-ontplooiing binnen het tantrische veld. In essentie helpen we elkaar om dieper te verbinden en te openen.

Rijk met plezier en nieuwsgierigheid uit naar elkaar!

Iedere week wordt je begeleid door verschillende oefeningen, aan de hand van een specifiek thema. Op facebook of in de agenda op deze website vindt je een omschrijving van het komende event.
Het is fijn als je leest over het event, zo kun je jezelf voorbereiden. Ook zullen sommige avonden vragen om een fysieke voorbereiding, soms wordt gevraagd om met een partner (geliefde of goede vriend) te komen. We vragen dan om iemand waar je je comfortabel mee voelt, en met wie je de vriendschap/relatie wilt verdiepen.
Ook kun je, als je de omschrijving leest, beoordelen of het onderwerp op dat moment bij je past.

(Bijna) Iedere sessie start en eindigd in een cirkel, waarin we verbinding maken met de groep-setting. Door jezelf en elkaar in deze groep te laten zien, merken we hoe op een krachtige manier een veilige en verbonden setting binnen de groep ontstaat.
Meestal zal de opening van de avond gevolgd worden door meditatie of lichamswerk, om jou te helpen het contact met jezelf (lichaam, emotie & geest) in dat moment aan te gaan.
Halverwege de avond is er een theepauze van 15min.

De Tantric Moments avonden worden gehouden in een geklede setting.
Als bij andere workshops naaktheid plaatsvindt, dan wordt dat in de aankondiging vermeld.
Daarnaast blijven we uit de seksuele energie. Hoewel we tijdens de avonden wellicht spreken over seksuele onderwerpen.
Veel van de oefeningen kun je thuis doen met je geliefde, om jullie relatie en liefdesspel te verdiepen.