Welkom

Tantric Moments is opgezet vanuit een verlangen om meer te doen met tantra. De veelzijdige levensfilosofie te integreren in het dagelijks leven, en de waardevolle tools te oefenen en te integreren op een toegankelijke manier: Dicht bij huis, met fijne eerlijke mensen & betaalbaar!.
Tantric Moments is in 2014 gestart en bestaat nu zo’n 5 jaar met een wekelijkse workshop.
In die tijd is een verwelkomend netwerk van gecommitteerde mensen ontstaan, die de relatie met zichzelf en het leven onderzoeken.

Tantra is een pad waarbij je jouw liefde voor het leven (her) ont-dekt. Om dit te realiseren, helpen we elkaar om dieper in onszelf af te dalen, om zo een innerlijke basis te vinden, waarop je kunt bouwen. Vanuit dit geloof en vertrouwen in jezelf, kun je steeds meer leven vanuit je innerlijke intuïtie, die een natuurlijke sturing geeft in ieder moment.

Vanuit mijn visie over tantra, heb ik (Wanda), deze website opgesteld, om jou meer informatie en een indruk te geven op welke manier tantra door mij wordt geïnterpreteerd en aangeboden in de wekelijkse workshops.
De informatie die ik geef is gebaseerd op mijn persoonlijke studie en ervaring.

Tantra is in zichzelf is zo breed interpreteerbaar dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Als jij een andere indruk of visie hebt over tantra, twijfel dan niet aan jezelf, maar wees vooral ook nieuwsgierig. Het gaat in essentie om jouw pad en jouw geloof, inclusief alle oordelen.

Liefde kent de geheime weg naar het hier en nu.

Misschien tot ziens op één van de Tantric Moments of workshops!

Met liefde,
Wanda